3 x de beste regenjas voor de kerstvakantie

Verheug jij je al op een witte kerst? Doe je ieder jaar, maar meestal is het in december regenachtig of druilerig weer. Niet getreurd. Met deze drie fantastische regenjassen van Regenjas.nl kan die regen je weinig schelen. Gewoon lekker naar buiten dus voor een heerlijk winterse wandeling. 

De kerstvakantie leent zich uitstekend voor een wandeling door de natuur. Daarmee doelen we natuurlijk onder andere op de midwinterwandelingen die rond deze tijd plaatsvinden. Je hoopt daarbij op een laagje sneeuw, maar eerlijk is eerlijk… dat blijkt meestal niet het geval. 

Het weer is nogal eens druilerig en regelmatig regent het flink. Samen met lagere temperaturen kan het kil en koud aanvoelen. Tijd voor de gevoerde regenjas die jou droog en warm houdt. Bij Regenjas.nl is zo’n prachtige jas in een mum van tijd besteld. 

Gevoerde regenjas is een must in de winter

De gevoerde regenjas is zo’n jas waarmee je tijdens de kerstvakantie goede zaken doet. Niet alleen in eigen land, maar ook als je ervoor kiest om de kersttijd in het buitenland door te brengen. Misschien ga je op wintersport of kies je voor een stedentrip. Wat je ook maar doet, als je ergens naartoe gaat waar het winter is, zal je blij zijn met een gevoerde regenjas als die van Rains of Maium. Twee merken die in de collectie van Regenjas.nl zijn opgenomen en die prachtige regenjassen bieden. Ook gevoerde regenjassen!

Rains coat

Neem nu de Rains padded nylon coat Slate. Een dijk van een jas met een outdoorlook die zo lekker zit dat je de ene na de andere wandeling wilt maken. De jas draagt comfortabel en heeft een sportieve look. 

Maium puffer

Andere optie is de puffer van Maium in dat prachtige poederachtige grijsblauw. Een lange gevoerde regenjas die je ook nog eens makkelijk over het stuur van je fiets of scooter drapeert. Blijf je gegarandeerd droog en warm in. 

Maium Mac

Kies je liever voor een opvallender kleur dan is er de paprika-kleurige gevoerde regenjas van Maium met de naam Mac. Waterdicht en qua model geïnspireerd op de befaamde Mackintosh regenjas, een van de eerste echte regenjassen die halverwege de negentiende eeuw werd ontwikkeld.