5 X De Leukste Regenjassen Voor Een Zomerse Plensbui

Hoewel meteorologen natuurlijk hun best doen en het ook dikwijls goed hebben, valt niet alles van tevoren te voorspellen. Wist je bijvoorbeeld dat de zomer vaak een veel natter seizoen is dan de winter? Nu zijn de regenachtige dagen in de zomer veel schaarser, maar de hoeveelheid hemelwater die tijdens een zomerse bui naar beneden kan plenzen is juist veel groter. Berg die regenjas dus niet op zodra de temperaturen oplopen, maar laat hem lekker hangen. Heb je geen fijne regenjas voor in de zomer? Check deze vijf hippe exemplaren dan eens!

Zonnige Rains Regenjas

Vergeet de saaie grijze of blauwe regenjas. Vooral in de zomer mag het best allemaal wat vrolijker en kleurrijker. Ook als je middenin een stortbui belandt. Of misschien juist dan! Met de lime kleurige regenjas van Rains trotseer je zo’n warme zomerse bui zonder morren. Net als bij alle andere regenjassen van Regenjas.nl hoef jij je geen zorgen te maken dat het extra heet wordt zodra jij je regenjas aantrekt. Want deze trendy regenjas is zo gemaakt dat de stof waterdicht is, maar toch blijft ademen. Geen klotsende oksels dus! Deze unisex jas staat zowel perfect om mannelijke als vrouwelijke schouders, dus iedereen kan hem snel mee grissen als het weer wat onvoorspelbaar lijkt.

Lekkere lichte regenjas

In de zomer wil je, vooral als het erg warm is, het liefst zo min mogelijk aan. En hoewel het heerlijk kan zijn om op een warme zomerdag lekker doorweekt te worden door een regenbui, zit je daar niet altijd op te wachten. Comfortabel en in stijl droog blijven lukt je heel goed met de lightweight parka van MAIUM. Deze jas is helemaal waterdicht en kan het hele jaar dienst doen. Want naast waterdicht is het een zeer lichte en ademende jas, wat hem heel geschikt maakt voor die zomers buien. Het voordeel van deze parka is bovendien dat hij in een handomdraai in een poncho verandert, handig als je op de fiets zit en geen tijd hebt om te schuilen. De zeeblauwe kleur past natuurlijk perfect bij het seizoen.

Een witte regenjas in de zomer

Als er een perfect moment is om wit te dragen dan is dat natuurlijk in de zomer. Deze off-white MAIUM Original regenjas is dan ook ideaal voor diegene die ook in de zomermaanden het weer in stijl wil trotseren. Want hoe chique is deze regenjas! Net als andere MAIUM regenjassen is deze regenjas ook voorzien van die handige signatuur ritsen waarmee je de regenjas tot een poncho kunt omtoveren. Ideaal op vakantie als jij op de fiets de warme broodjes moet halen, en overvallen wordt door een wolkbreuk. Kies je voor MAIUM dan is dat ook een duurzame keuze, want deze regenjas is gemaakt van maar liefst 66 gerecyclede petflessen. Kom maar door met die karmapunten!

De MAIUM Kids Poncho

Kinderen geven doorgaans niet zoveel om een nat pak. Vooral in de zomer niet. Maar vooral wanneer je langere tijd onderweg bent in de regen, worden die natte kleertjes toch wel een beetje vervelend. Ook de kids blijven stijlvol en duurzaam droog met zo’n fijne MAIUM poncho voor kinderen. Het fijne van deze poncho is dat kinderen er meer dan genoeg bewegingsruimte in houden om lekker te spelen en rond te rennen of fietsen, terwijl ze er wel lekker droog in blijven. Dat de regenjas er ook nog eens heel hip en mooi uitziet is mooi meegenomen. Extra bonus; als ouders kun je lekker twinnen met je kinderen door zelf de volwassen variant te dragen. 

Stoere mannen regenjas van Faguo

Wie denkt dat mannen niet ijdel zijn, heeft het helemaal niet begrepen. Ze weten het alleen vaak wel donders goed te verbergen. Maar ook mannen worden er niet blij van wanneer hun zorgvuldig gestylde kapsel helemaal verzuipt in een regenbui. Waar mannen wel van houden is praktisch, multifunctioneel en cool. Woorden die allemaal van toepassing zijn op het stoere regenjack van Faguo. Deze regenjas kun je namelijk prima dragen als het helemaal niet regent. Zo comfy en stijlvol is deze jas. Niks geen gedoe met een opgevouwen regenjas die je nog ergens onderuit je tas moet zien te vissen. Je blijft gewoon altijd droog. 

Stefan Veldman
Stefan Veldman

Stefan is sinds zijn 24e ondernemer in de e-commerce en marketing. Sportbh.nl, Thebagstore.nl en Regenjas.nl zijn webshops welke hij met zijn team dagelijks draaiende houdt.Naast zijn werk heeft hij een super lieve vrouw en een prachtig gezin. In het gezin staan ballet, atletiek en voetbal wekelijks op de agenda. Zelf is Stefan al vanaf zijn 17e actief als voetbaltrainer. Naast alle drukte is hij vaak te vinden op Ameland, www.persbureauameland.nl wordt ook door zijn bedrijf dagelijks up to date gehouden. Stefan vindt het leuk om te bloggen over de nieuwste fashion en heeft door zijn lange inkoop ervaring een goed beeld van wat er in de branche speelt.

Artikelen: 17