5 x waarom de herfst het mooiste seizoen van het jaar is

De dagen worden korter, de lucht wordt frisser en de bladeren kleuren in warme tinten van rood, oranje en geel. Het is die betoverende tijd van het jaar – de herfst. Terwijl sommige mensen de zomer misschien missen, zijn er genoeg redenen waarom de herfst door velen beschouwd wordt als het mooiste seizoen van het jaar. Hier zijn vijf overtuigende argumenten waarom de herfst een speciale plaats in ons hart heeft, compleet met essentiële accessoires zoals regenjassen, paraplu’s, regenponcho’s om optimaal van dit mooie seizoen te kunnen genieten.

Magie in de lucht

Vergeet kerst! Tijdens de herfst lijkt de lucht juist vervuld te zijn met een vleugje magie. De geur van natte bladeren en verse regen vermengt zich tot een aroma dat de zintuigen prikkelt. Heerlijk aards en oer! Wat veel mensen ook vergeten, is dat de herfst bovendien vaak nog hele mooie dagen te bieden heeft waarbij de zon volop schijnt. Maar ook wanneer de regendruppels zachtjes op je regenjas vallen is het heerlijk om buiten te genieten van al het moois dat de herfst te bieden heeft. 

Dans van de paraplu’s

Niets symboliseert de herfst meer dan de kleurrijke paraplu’s die als paddenstoelen uit de grond schieten. Deze gezellige draagbare tentjes bieden niet alleen bescherming tegen de regen, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan die natte herfstdagen. Kies een paraplu in je favoriete kleur of patroon en maak van een regenachtige dag een paraplufeestje.

Helemaal hip in je regenponcho

Vroeger liep iedereen gewoon in een regenponcho. Maar voor een tijdje is de regenponcho uit het straatbeeld verdwenen. Voor ons om volledig onduidelijke redenen, want hallo! Wat een praktische en hippe manier om de regen te trotseren! Gelukkig zien we de regenponcho tegenwoordig weer steeds vaker. En logisch ook, want in een regenponcho ben je volledig bedekt, waardoor je lekker droog en warm blijft. Een regenponcho trek je bovendien lekker makkelijk aan en dankzij de pasvorm is bewegen moeiteloos. Handig als je hem draagt tijdens het fietsen, kamperen of andere activiteiten in de regen. Maar het allerleukste is wel dat de regenponcho er zo leuk uit ziet. Wil je het beste van beide werelden? Dan is de MAIUM regenjas voor jou! Deze verander je namelijk in een paar tellen van een regenjas in een regenponcho. 

Spelen in de herfst

Vooral kinderen vinden het geweldig om met herfstachtig weer op ontdekking te gaan. Wat gebeurt er als ik in deze plas stamp? En wat als ik erin spring? Voor de kleintjes vind je bij regenjas.nl stijlvolle en praktische regenjassen voor kinderen die hen helpen de regenachtige dagen met een glimlach te trotseren. De gevoerde regenjas is lekker warm, waardoor het nog lastig wordt om ze weer naar binnen te krijgen.

Elegante dames regenjas

Voor dames zijn er regenjassen die niet alleen bescherming bieden tegen de regen, maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan elke outfit. Of het nu gaat om een getailleerde trenchcoat of een modieuze regenjas met capuchon, deze stijlvolle opties maken van de herfst een modeseizoen om naar uit te kijken. Met een elegante dames regenjas blijf je niet alleen droog, maar straal je ook zelfvertrouwen uit, zelfs op regenachtige dagen

Stefan Veldman
Stefan Veldman

Stefan is sinds zijn 24e ondernemer in de e-commerce en marketing. Sportbh.nl, Thebagstore.nl en Regenjas.nl zijn webshops welke hij met zijn team dagelijks draaiende houdt.Naast zijn werk heeft hij een super lieve vrouw en een prachtig gezin. In het gezin staan ballet, atletiek en voetbal wekelijks op de agenda. Zelf is Stefan al vanaf zijn 17e actief als voetbaltrainer. Naast alle drukte is hij vaak te vinden op Ameland, www.persbureauameland.nl wordt ook door zijn bedrijf dagelijks up to date gehouden. Stefan vindt het leuk om te bloggen over de nieuwste fashion en heeft door zijn lange inkoop ervaring een goed beeld van wat er in de branche speelt.

Artikelen: 17