5 x waarom jij een Tenson jas wilt!

Als je goed gekleed gaat kun je de hele wereld aan. Dan maakt het niet uit hoe koud het is, hoe hard het waait of hoeveel regen er uit de hemel komt. Zo voelt het in ieder geval wanneer je een Tenson regenjas draagt.

Fijne gasten, die Scandinaviërs. Want wat weten ze toch altijd mooie dingen te ontwerpen. Zo ook de outdoor kleding van het merk Tenson. Dit Zweedse merk is er in geslaagd om regenjassen en functionele outdoor-outfits te maken, waarin je niet alleen heel comfortabel bent, maar er ook nog eens heel goed uitziet. En dan niet alleen de heren, maar ook de dames!
Kijk daar worden we blij van. Waarom jij absoluut de deur uit moet in een Tenson jas?

Een Tenson jas is stijlvol!

Je weet maar nooit wanneer jij de liefde van je leven tegen het lijf aanloopt. Dat kan zomaar zijn tijdens je rondje met de hond, tijdens een boswandeling of wanneer je een citytrip doet in een stad met guur weer. Dan wil je toch niet dat je net in je ouwe kloffie rondsloft. Een Tenson outdoor jas of Tenson regenjas geeft jou een stijlvolle uitstraling. Dit zijn van die jassen waarvan je gewoon kunt zien dat het goede kwaliteit is, waardoor ze ook een luxe look hebben. Maar tegelijkertijd zijn ze natuurlijk lekker sportief en stoer. Lekker minimalistisch, zonder onnodige poespas, zoals we van Scandinavische merken gewend zijn, maar wel vorm flaterend voor zowel mannen als vrouwen. Dus flirten in een Tenson jas is helemaal geen slecht idee. Een perfecte jas ook om te dragen tijdens een eerste date waarbij je een outdoor activiteit gaat doen.

Een Tenson jas is weerbestendig
Als je goed gekleed gaat kun je de hele wereld aan. Dan maakt het niet uit hoe koud het is, hoe hard het waait of hoeveel regen er uit de hemel komt. Zo voelt het in ieder geval wanneer je een Tenson regenjas draagt. Dat komt omdat deze jassen allemaal ontworpen worden om jou zo goed mogelijk te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Dat maakt het mogelijk om, ongeacht het weer, lekker eropuit te trekken. Of dat nou in de natuur is of tijdens een urban avontuur. En bij Tenson is dat echt geen verkooppraatje, want deze jassen zijn getest in de meest uitdagende omstandigheden. Dus als ze voldoen voor de beklimming van een berg, dan kan jij er rustig mee langs de lijn staan of de hond uit laten. 

Een Tenson jas wordt niet zweterig en klam

Iedereen kent wel dat vieze gevoel van een plakkerige regenjas. Eentje die je wel droog houdt aan de buitenkant, maar waarin je helemaal klam wordt. De Tenson jas is gemaakt van hoogwaardige materialen met ademend vermogen, waardoor vocht er wel uit kan, maar er niet in. Dat zorgt ervoor dat je droog en warm blijft in je jas. 

Een Tenson jas is multifunctioneel

De makers van Tenson zijn slimme jongens/meiden, want de Tenson jas is niet alleen waterdicht en weerbestendig, maar vaak ook voorzien van allerlei andere handige extra’s, zoals handige zakken, verstelbare capuchons en manchetten, en andere details die deze jassen zo heerlijk praktisch en stijlvol maken. Je kunt de jas dus aanpassen aan je eigen lichaam zodat je optimaal van de weerbestendigheid kunt profiteren.

Een Tenson jas is duurzaam

Het prijskaartje dat aan een Tenson jas hangt is verrassend betaalbaar voor zo’n goede outdoor jas. De jassen zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor jij er lekker lang gebruik van kunt maken. Dat betekent dus dat je niet snel opnieuw hoeft te shoppen voor een goede regenjas. En dat is natuurlijk weer goed voor de planeet. Tenson probeert daarnaast bij het maken van de jassen hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Een fijne duurzame outdoor jas dus!

Stefan Veldman
Stefan Veldman

Stefan is sinds zijn 24e ondernemer in de e-commerce en marketing. Sportbh.nl, Thebagstore.nl en Regenjas.nl zijn webshops welke hij met zijn team dagelijks draaiende houdt.Naast zijn werk heeft hij een super lieve vrouw en een prachtig gezin. In het gezin staan ballet, atletiek en voetbal wekelijks op de agenda. Zelf is Stefan al vanaf zijn 17e actief als voetbaltrainer. Naast alle drukte is hij vaak te vinden op Ameland, www.persbureauameland.nl wordt ook door zijn bedrijf dagelijks up to date gehouden. Stefan vindt het leuk om te bloggen over de nieuwste fashion en heeft door zijn lange inkoop ervaring een goed beeld van wat er in de branche speelt.

Artikelen: 17