Alle koukleumen opgelet! Tijd voor de gevoerde regenjas!

In Nederland weet je het nooit met de winters. Soms lijkt de winter een eeuwigdurende herfst die dan al plenzend en miezerend ineens overgaat in de lente. Maar soms, met een beetje geluk, heb je er zo’n echte klassieke winter tussen zitten, met een strak blauwe lucht, ijs op de sloten en een lekker knisperfrisse lucht waar je neus een beetje rood van wordt. In beide gevallen is het goed om je er op te kleden. En dat doe je natuurlijk met de gevoerde regenjas. Waarom? Dat leggen we uit!

In een gevoerde regenjas blijf je lekker droog

Ja, hallo. Een beetje een open deur, maar het allergrootste voordeel van de gevoerde regenjas is dat je er lekker droog in blijft. Dat geldt misschien wel voor meer jassen, maar een gewone winterjas laat op een gegeven moment toch water door, waardoor je kleding nat wordt, en je jas wordt bovendien vaak heel zwaar omdat het materiaal alle vocht opzuigt. Een gevoerde regenjas is de perfecte outdoorjas voor barre omstandigheden, want hij stoot regen af als een malle. Kies je voor de gevoerde regenjassen van Maium dan blijf je zelfs op de fiets helemaal droog, want je veranderd hem door de handige ritsen aan de zijkant in een handomdraai in een poncho die je over je fiets kunt draperen. Nooit meer een regenjas nodig, en jij komt in stijl en droog aan op school. ‘

In een gevoerde regenjas blijf je lekker warm

Een gevoerde regenjas zit gewoon ontzettend lekker. Zo lekker dat hij bijna uitnodigt om er een dutje in te doen, als ware het een slaapzak. Als je een gewone regenjas aanhebt dan is dat in de winter of vaak toch koud, of je hebt je regenjas aan over je winterjas heen, waardoor het gewoon onhandig zit. De gevoerde regenjas is gewoon een waterdichte winterjas, waardoor je je regenjas dus altijd gewoon bij je hebt, want je draagt hem al. Dat is nog eens zorgeloos de deur uit gaan in het najaar. Jij hoeft buienradar helemaal niet te checken, want je bent al prepared! En terwijl iedereen om je heen doorweekt en verkleumd is, sta jij heerlijk droog en warm te chillen in je gevoerde regenjas. Hatseflats!

Een gevoerde regenjas is trendy

De tijd dat je voor lul liep als je voor een praktisch kledingstuk koos, is al lang en breed voorbij. Bovendien gaan functionaliteit en fashion tegenwoordig makkelijk hand en hand! En daar moet je eigenlijk wel van profiteren want anders die je jezelf gewoon tekort. De ontwerpers van gevoerde regenjassen zoals die van Maium en Rains, of slecht weer experts, zoals ze zichzelf ook wel noemen, weten precies wat jij nodig hebt om de winter comfy en stijlvol door te komen. Kies voor een lang ontwerp, of juist een korter model. Met een hip puffer effect of juist zonder. Jij trotseert de winter dit jaar op jouw eigen unieke manier. Met zo’n toffe gevoerde regenjas natuurlijk.