Beste regenjas voor de herfst

Gure wind, regen die van alle kanten lijkt te komen, opspattend water uit diepe regenplassen; je kunt er soms best tegenop zien om je warme huis te verlaten wanneer het volop herfst is. Helemaal niet nodig als je er op gekleed gaat. Met een goede regenjas blijf je niet alleen droog, maar ook lekker warm, én zie je er ook nog eens puik uit. Laat die herfststormen maar komen!

De beste regenjas om te wandelen

De herfst leent zich uitstekend om erop uit te trekken in de natuur. Vooral het bos in de herfst is een lust voor het oog. Het bladerdak werkt bovendien ook vaak echt als een dak. Maar als het flink plenst is een regenjas geen overbodige luxe. Vooral wanneer je niet in het bos wandelt. Dan kun je het beste kiezen voor een iets langere regenjas zoals de Maium original. Daarmee voorkom je dat je bovenbenen doorweekt raken. Miezert het slecht een beetje dan is een lange regenjas niet per se noodzakelijk en kun je ook kiezen voor een korte regenjas, bijvoorbeeld de stijlvolle Storm Breaker van Rains. Blijf je lekker droog, en heb je meer bewegingsruimte voor je benen zodat je lekker kunt doorstappen. Combineer je de regenjas met een goede regenbroek en laarzen dan kun je zelfs je innerlijke kind los laten en flink in de plassen stampen. Dan smaakt warme chocolademelk met een toefje slagroom nog veel lekkerder!

De beste regenjas voor op de fiets

Fietsen in de regen; als je in Nederland woont ontkom je er eigenlijk niet aan. En bijna niemand vind het een pretje. Toch vertikken veel mensen het om regenkleding aan te trekken. Met een jeugdtrauma van vroeger over plakkerige en stinkende regenpakken is dat ook niet heel verwonderlijk. Gelukkig is dat niet meer van deze tijd, en kun je prima droog overkomen zonder in te leveren aan stijl en comfort. De Maium regenjas is namelijk zo ontworpen dat ie er niet uitziet als een regenjas. En zo voelt hij al helemaal niet. Maar schijn bedriegt want deze hippe jas beschermt je wel degelijk tegen hemelwater. Vooral wanneer je dagelijks het weer moet trotseren naar je werk, opleiding of school is de Maium regenjas een uitkomst. Bij een bui verander je hem namelijk zo in een handige poncho die je over je stuur kunt draperen, zodat ook je broek droog blijft. 

Droog van top tot teen met de beste regenkleding

Klamme of doorweekte kleding zorgt voor een onplezierig gevoel, het gaat meuren en je wordt er chagrijnig van. Helemaal niet nodig dus, wanneer je kiest voor goede regenkleding. Of je nu kiest voor lekker veel bewegingsvrijheid en een trendy uitstraling met een regenponcho, voor een klassieke regenjas of misschien juist een combi van regenjas en regenbroek van Regenjas.nl; je weet zeker dat je er cool uit ziet en dat je met een droge outfit aankomt waar je moet zijn. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97