De perfecte regenjas voor als je een jurk of rok draagt

Draag je een rok of jurk, dan wil je daar een passende regenjas bij. Bij Regenjas.nl kun je kiezen uit meerdere lange regenjassen, poncho’s en puffers. Staat je goed! 

Je kent het wel; je draagt een mooi jurkje of je favoriete rok en dan moet je de deur uit, maar het regent. Welke regenjas past daar nou overheen? Een sportief regenjack heb je wel, maar die draag je liever bij een jeans. Zo’n jack staat niet mooi als je een rok of jurk draagt. Welke regenjas dan wel? Wij inspireren je hier met de meest fraaie lange regenjassen en poncho’s die over een jurk of rok passen. 

Rains lange regenjas

De Rains Curve Jacket is een variant op de trenchcoat en past dus prachtig over een rok of jurk. Het bedekt voor een groot deel je benen en kleedt fantastisch mooi. De kleur, cement genoemd, past bij iedere outfit. 

Maium lange regenjas

De Maium Original Shale is een prachtige lange regenjas in een nog mooiere taupe kleur. Natuurlijk waterdicht en mooi vallend tot over de knie. Ook de armlengte is zo afgestemd dat de mouwen van je outfit niet nat kunnen worden. 

Rains Poncho

De zwarte Rains Cape ofwel poncho is als om door een ringetje te halen. Dat staat prachtig bij een jurk of rok en maakt een outfit echt compleet. Of het nu regent of niet. Met een capuchon met koordsluiting is dit een complete mooie lange regenjas. De mouwen kun je overigens ook sluiten met drukknopen. Als je fietst sluit de poncho goed aan dankzij duimlussen in de manchetten. 

Maium Puffer

De Maium Puffer kun je, net als de Rains poncho, over het stuur van een fiets of scooter draperen zodat ook je bovenbenen niet nat worden en daarmee je jurk of rok ook droog blijven. De puffer is er in meerdere tinten en biedt absoluut comfort tijdens fietsen, wandelen of rijden op een scooter. Een heerlijk lange regenjas.