De regenjas van nu is stijl-icoon

Ze dragen net zo comfortabel als een gewone trenchcoat, jack of poncho, en ze zijn zeer aantrekkelijk en stijlvol. We hebben het hier over de regenjassen en -broeken van Maium, The North Face of Rains. Kun je prima een festival mee bezoeken. Sterker nog; ze zijn een must voor in het dagelijkse Hollandse leven. Waar wacht je nog op? 

Misschien wacht je tot het moment dat je deze kleding op de catwalk tegenkomt om er zeker van te zijn dat het op en top modieus en fashionwaardig is? Nou, dat is het hoor! De huidige regenkleding leent zich uitstekend voor bij een kekke outfit. Het is fashion! Het is mode! Het is ‘stijlvol door de regen’. En het kan prima de catwalk op. Je ziet het voor je. Het model zipt elegant de rits omlaag, draait een rondje, zodat de jas gaat zwieren. Dan zet hij of zij de capuchon ook nog eventjes eigenwijs op en af. En dan nog wat; het publiek op de eerste rijen ruikt niks (komen we zo op terug!), hoogstens de aftershave van het model. Dus die jas wil je! 

Deze prachtige regenjassen worden dan ook steeds vaker dagelijks gedragen. Je moet gewoon goed kijken om erachter te komen of iemand nu een ‘gewone’ stijlvolle jas draagt of dat er sprake is van een specifieke regenjas. Moderne regenkleding is niet alleen functioneel, maar ook heel elegant en sportief te dragen. Regen of geen regen. 

De regenjas zelf had een luchtje en je transpireerde er ook nog in 

Van die stugge en stijve slecht ventilerende regenjassen van vroeger is dan ook gelukkig geen sprake meer. Je werd dan weliswaar niet nat, maar transpireerde als een dolle in zo’n jas en je kon je er amper in bewegen. De jas zelf had overigens ook een luchtje (dat bedoelden we dus). 

Zo’n jas trof je nooit in etalages, laat staan op de catwalk. Hoe anders is dat tegenwoordig! De regenjas van nu is een waar stijl-icoon. Ze sieren etalages alsof het gewone vrijetijdskleding is. Zelfs als het niet regent kun je je er nog prima in vertonen. Luchtjes? Die tref je niet meer aan. 

Bovendien kunnen we ons prima een modeshow met louter regenkleding voorstellen. Een hippe boy in een Rains, Maium of The North Face regenjas zou goede sier maken. Echt hoor; daar kun je je ogen niet vanaf houden. En dan hebben we het nog niet gehad over regenponcho’s waarmee modellen een prachtige beweging kunnen maken. Die worden met flair gedragen. 

Regenjassen van een hoge kwaliteit houden druppels op afstand

Maar eerlijk is eerlijk; regenkleding mag er dan goed uitzien op de catwalk, we dragen dit natuurlijk vooral als het plenst. En dan moet het zijn nut bewijzen. Trek met een gerust hart de Rains curved Jacket in taupe aan. Een dijk van een lange regenjas, te dragen als een trenchcoat en met de juiste kwaliteiten om de druppels op afstand te houden. Van waterdicht polyester gemaakt en van alle gemakken voorzien. Of je nu een jeans, jurk of jumpsuit draagt, deze jas past overal bij. 

Liever een meer stoere jas? Dan kies je voor de fishtail parka van Rains. Dit is een fantastisch mooie regenjas die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Een jas die je heus dagelijks kunt dragen. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan als je dagelijks naar het werk fietst en er regelmatig zo’n donkere lucht dreigend op je af komt. Die kun je prima doorstaan. 

Kies er meteen een lekker comfortabele regenbroek bij. Nee, die staat niet suffig. Het maakt de regenoutfit juist compleet en je hebt dan een set te pakken die jou tegen de regen beschermt en je tot een modekoning of -koningin maakt. In zomer en winter. Zodra er regen dreigt, stap jij ermee de deur uit. Altijd dus! 

‘Ik moet het nu eenmaal aan, maar het zit voor geen meter en stinkt’

Interesse in nog andere modellen? Kijk ook eens bij de elegante regenkleding van Maium of de sportieve exemplaren van The North Face. Stuk voor stuk geweldig mooie kleding die je tegen de regen beschermt. Deze kleding is ‘ik moet het nu eenmaal aan, maar het zit voor geen meter en stinkt’ heel ver voorbij. Deze regenkleding is niet alleen functioneel, maar draagt comfortabel, is goed ventilerend en houdt het vocht op afstand. Je ziet er met een regenjas en/of broek van Maium, The North Face of Rains elegant, stijlvol en sportief uit.