Door weer en wind (wandel- & fietstochten) in deze regenjas

Een regenjas doet je denken aan regen en daar zit niet altijd iedereen op te wachten. Stop nu niet direct met het lezen van deze blog, want er is nieuws onder de zon, eh… als die schijnt tenminste. Bij Regenjas.nl bestel je online de mooiste, hipste, meest comfortabele, superwaterdichte regenjassen. 

Regenjas.nl heeft zowel regenjassen van Maium als Rains in de collectie opgenomen omdat dit het neusje van de zalm is als we het over jassen voor in de regen hebben. Het zijn regenjassen met een hoge waterdichtheid, uitgedrukt in kolommen. Hoe hoger dat getal, hoe meer waterdicht een regenjas is. En dat zit bij deze jassen wel snor. 

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je nat wordt, en ook niet dat je in zo’n jas gaat transpireren. Behalve waterdicht zijn deze jassen van een ademende stof gemaakt dat ervoor zorgt dat je er niet in zweet. Je kunt er dus heerlijk sportief mee aan de gang. Denk aan wandelen en fietsen. 

Urenlange wandeltochten of lekker op de fiets naar het werk of naar school. Aan die jas zal het niet liggen. De regenjassen geven je alle mogelijke bewegingsvrijheid en houden je uiteraard droog. Sommige regenjassen van Regenjas.nl kun je zelf over het stuur van je fiets draperen. Dan blijven je broekspijpen ook droog. Een andere optie is het dragen van een regenbroek. 

Zo’n regenbroek is eveneens bij Regenjas.nl verkrijgbaar. Het is een model van het bekende Scandinavische merk Rains. Daarmee staat deze garant voor kwaliteit en een juiste pasvorm. Dit is een comfortabele regenbroek, ook wel een outdoorbroek genoemd. Je kunt er prima in bewegen en zelfs de zwaarste regenbuien deren je niet. 

Let ook eens op de combinatie van zo’n regenbroek met een regenjas. Of het nu een jas, parka, poncho of jack is. De combinatie is altijd top omdat het om kwaliteitsjassen en -broeken gaat. Je kunt een hippe outfit creëren die tijdens het wandelen of fietsen prima dienstdoet. Bovendien zie je er ook nog eens geweldig goed uit in die regenkleding van Regenjas.nl. 

Waar je gaat wandelen of fietsen? Naar het werk of naar school moet je waarschijnlijk bijna dagelijks, maar denk ook eens aan een weekendje fietsen op de schelpenpaden van de Waddeneilanden. Ga eens heerlijk wandelen op de Veluwe of bergje op en af in Zuid-Limburg. Het voordeel van deze regenkleding is dat je dit het hele jaar kunt oppakken. Je hoeft niet te wachten op mooi of droog weer. Zelfs als het regent, hagelt of sneeuwt is dit de moeite waard en je knapt er heerlijk van op. Nog goed voor de conditie ook. En je weet natuurlijk: na regen komt… precies.