Een hippe regenjas voor de Avondvierdaagse

Je had het al bijna weer verdrongen, maar ook dit jaar wordt je er weer totaal door overvallen. Het is weer bijna tijd voor de Avondvierdaagse. Hartstikke leuk voor de kinderen, en sommige ouders worden er ook vast blij van, maar eerlijk is eerlijk; wat een gedoe is het. Natuurlijk laat jij je weer strikken als hulpouder, waardoor je meerdere avonden door de straten mag slenteren met duizenden hyperactieve stuiterkinderen. En wedden dat het met bakken uit de hemel komt? Gelukkig heb jij voor jezelf en voor je kind(eren) een hippe regenjas gescoord bij Regenjas.nl

Een handige Avondvierdaagse regenjas voor je kind

Meestal kom je er ook een paar dagen voor de Avondvierdaagse achter dat je of geen regenjas hebt voor je kind, of dat ze er in een jaar alweer volkomen uitgegroeid zijn. Dan moet je op het laatste moment nog weer tijd vinden om naar de winkel te racen voor een leuke regenjas, die natuurlijk dan allemaal uitverkocht zijn waardoor er alleen nog maar van die lelijke over zijn. Maar geen paniek. Gelukkig is daar Regenjas.nl! Bestel vandaag voor 17.00 nog zo’n kek regenjasje voor zoon- of dochterlief en morgen kan hij al aan! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Kids Original van het vriendelijke merk MAIUM? Deze jassen zijn speciaal gemaakt voor kinderen, en dus perfect om mee in de regen te spelen (of in een mensenmassa de avondvierdaagse te lopen). Ze zijn volledig waterdicht en hebben een handige hoge kraag waar je lekker met je neus en mond in kunt duiken. Handig als het een frisse avond is! Daarbij zijn deze regenjassen ook nog eens superleuk om te zien. Bijvoorbeeld in stijlvol roze voor kleine dames of hip blauwgrijs voor knullen. 

Stijlvol de Avondvierdaagse overleven met deze dames regenjas

Zelf loop je er natuurlijk ook graag droog bij. Maar dan wel graag in een stijlvolle of hippe regenjas die ook een beetje lekker zit. Want het begeleiden van zo’n zooitje ongeregeld is nog niet eenvoudig. Daar breekt het zweet je al snel van uit, helemaal wanneer je een kleffe oude regenjas draagt. Gelukkig is dat helemaal niet nodig met de exemplaren die je vindt bij Regenjas.nl. Met de elegante regenjas van RAINS bijvoorbeeld. In deze RAINS parka, blijf je niet alleen kurkdroog, je gaat er ook niet in zweten want de jas ademt of ventileert zodat vocht door zweet goed afgevoerd kan worden. Bijkomend voordeel is dat hij mooi getailleerd is, waardoor je er ook nog eens goed uit ziet. 

Stoere herenregenjas voor de Avondvierdaagse

Toegegeven, het zijn meestal de moeders die hun vrije avond opofferen om met de kinderen die felbegeerde avondvierdaagse medaille in de wacht te slepen, maar ze zijn er toch echt. De papa’s die met hun kroost meewandelen. Maar ook de vaders vinden het fijn als ze droog overkomen en een beetje comfortabel zijn, voor zover dat kan met honderden schreeuwende kinderen om je heen. Ook wil je tijdens de wandeltocht wel een beetje sportief voor de dag komen. Daar helpt een stoere en stijlvolle regenjas uiteraard wel een handje bij. Zoals bijvoorbeeld deze fijne regenjas van het outdoor merk FAGUO. Daarin draai jij je hand niet om voor die 15 km!

Check vooral ook even alle andere regenjassen in onze collectie om de perfecte regenjas te vinden die jou door de avondvierdaagse gaat slepen dit jaar. Ook de rest van het jaar komt zo’n kekke regenjas natuurlijk goed van pas. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97