Eindeloze sneeuwpret met een gevoerde regenjas

Het ziet er altijd zo prachtig uit. Zo’n ongerepte witte wereld. Alles bedekt door een laagje spierwitte sneeuw. Bij veel mensen maakt hun hart dan ook een sprongetje wanneer ze ’s ochtends de gordijnen opentrekken en zien dat er een dik pak sneeuw gevallen is. Vooral kinderen kunnen dan niet wachten om hun warme kleren aan te trekken en naar buiten te gaan voor een flinke portie sneeuwpret. Maar die pret duurt vaak niet lang als je winterkleding niet voldoende warm en droog houdt. Met de gevoerde regenjassen van Regenjas.nl hoef je je geen zorgen te maken dat jij (of je kids) binnen een paar minuten weer binnen zijn. En met deze tips hou je het nog langer vol!

Laagjes dragen onder je winterregenjas

Heerlijk natuurlijk, zo’n warme gevoerde regenjas. Maar als het echt goed vriest is het slim om daaronder laagjes te dragen. Laagjes zorgen ervoor dat de warmte onder je kleding beter wordt vastgehouden. Eigenlijk werkt het dus extra isolerend. Dat zorgt ervoor dat je zelfs als het ijskoud is, aangenaam warm blijft. Begin bijvoorbeeld met thermo ondergoed en hemd, of een thermo shirt. Daaroverheen kun je vervolgens een fijne wollen trui dragen. Want wol werkt ook weer isolerend waardoor je nog beter je temperatuur op peil houdt. Om het geheel af te maken draag je natuurlijk zo’n fijne winterregenjas.

Hou het droog

Iedereen weet wel dat natte kleding je razendsnel kan afkoelen. Dat is helemaal het geval wanneer je buiten bent met natte kleding en het vriest. Binnen no time ben je dan tot op het bot verkleumd en heb je helemaal geen zin meer om die sneeuwpop af te maken. Met een waterdichte winterjas voorkom je dat je nat wordt. Door vallende sneeuw of door het spelen in de sneeuw. De gevoerde regenjassen van Regenjas.nl zijn daarnaast allemaal gemaakt van hoge kwaliteit ademend materiaal. Daarmee voorkom je dat je onder je kleding zweterig, en dus nat wordt. Maar uiteraard is het wel belangrijk dat je ook je benen, hoofd, handen en voeten droog houdt. Draag daarom ook een lekkere, dikke waterdichte broek, waterdichte wanten of handschoenen en gevoerde winterlaarzen.

Hou je hoofd warm

Je verliest veel warmte via je uiteindes dus ook een goede muts is een must als je comfortabel in de sneeuw wilt spelen. Je kunt er daarom voor kiezen om een waterdichte muts te dragen. Dan maakt het niet uit hoeveel sneeuwballen je kopt, jouw hoofd blijft warm én droog. Geen waterdichte muts tot je beschikking? Alle gevoerde waterdichte regenjassen in onze collectie hebben een warme en waterdichte capuchon, die je al dan niet kunt verwijderen. Zet je deze over je muts heen dan blijft ook je gewone muts lekker droog. 

De gevoerde regenjas voor kinderen

Sommige kinderen merken helemaal niets van de kou omdat ze zo druk aan het spelen zijn. Andere kinderen zijn echte koukleumen en staan binnen een paar tellen al te klappertanden. Als ouder wil je ze graag warm houden en ben je geneigd ze zodanig in te pakken dat ze bijna geen stap meer kunnen verzetten. Met een winterregenjas voor kinderen zoals die van MAIUM zijn ze lekker warm aangekleed, zonder daarbij in te leveren op bewegingsvrijheid. Kan je kind zelf nog niet lopen en kruipt het door de sneeuw? Dan is het slimmer om een sneeuwpak uit een stuk te dragen. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97