Het hele jaar door een regenjas aan? Waarom niet!

De tijd dat je regenjas het grootste gedeelte van het jaar werkeloos aan de kapstok hangt, bedolven onder andere jassen, of zelfs verstopt in een handig opbergtasje is definitief voorbij! De regenjas van nu draag je namelijk het hele jaar door! 

Hij zit zo lekker

De regenjas heeft jarenlang een vreselijk slechte reputatie gehad als het om draagcomfort gaat. Denk aan zweterige omstandigheden onder de jas, een gebrek aan bewegingsruimte en het totaal ontbreken van een model. Gelukkig zijn de tijden veranderd, vooral wat de regenjas betreft want die heeft me toch een comeback gemaakt! Tegenwoordig zit de regenjas eigenlijk gewoon zoals een normale jas. Hartstikke comfortabel! Vooral wanneer je voor een lekkere gevoerde regenjas kiest zit je regenjas heerlijk zacht en warm. 

Huh? Is dat een regenjas?

Waar je vroeger een regenjas al van een kilometer afstand kon herkennen zijn de regenjassen van tegenwoordig zo trendy dat je geen idee hebt of je nu naar een gewone jas of een regenjas kijkt. Geloof je ons niet? Check dan bijvoorbeeld eens de regenjas van Faguo, een hartstikke sportief, kek jasje. Maar wel waterafstotend, dus je kunt er prima mee door een buitje! En ben jij een koukleum dan zit je er helemaal niet op te wachten om nat te worden. Dan draag je een heerlijke puffer regenjas, zoals die van Maium. Echt! Ook gewoon een regenjas. Maar wel met stijl natuurlijk. 

Altijd voorbereid om Hollands weer

Het plenst nogal wat af in ons kleine landje. Dat doet het logischerwijs vooral in de herfst en de winter. Maar ook in de lente en zomer kun je rekenen op het nodige hemelwater. In de winter bescherm je jezelf met een lekker warme winterregenjas, maar ook in de warmere seizoenen kun jij droog overkomen in een hippe regenjas. De trendy regenjas ziet er niet alleen tof uit, waardoor je hem het liefst het hele jaar draagt; hij is ook nog eens gemaakt van ademend materiaal, waardoor jij niet helemaal plakkerig wordt wanneer je hem draagt als de temperatuur wat hoger is. 

Je favoriete (regen)jas

Als een kledingstuk favoriet is wil je dat het hele jaar door dragen. De regenjassen op Regenjas.nl zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen en van zeer goede kwaliteit. Dat zie je aan de prijs, maar dat merk je ook wanneer je de regenjas draagt. Zit als gegoten, en gaat heel lang mee. Ook als je hem elke dag aanhebt. Het enige wat jij hoeft te doen is goed voor je jas zorgen. Veelvuldig dragen zorgt er natuurlijk ook voor dat hij op een gegeven moment wel een wasje kan gebruiken. Volg dan zorgvuldig het wasvoorschrift op om ervoor te zorgen dat je regenjas zo lang mogelijk mee gaat. Dan maak je ook nog eens een duurzame keuze. Helemaal als je kiest voor zo’n vette regenjas van Faguo, zoals de Gresigne raincoat. Deze duurzame jongens planten namelijk voor elk product een boom. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97