Hopen op regen zodat je je hippe regenjas weer kan dragen!

De tijd dat je liever de halve dag in een doorweekte spijkerbroek op school of op je werk zat, dan een suffe regenjas aan te trekken is voorbij! De moderne regenjas is namelijk zo hip dat je juist een tikkie teleurgesteld bent wanneer buienradar aangeeft dat je een zonnige en droge dag tegemoet gaat. De regenjassen van Regenjas.nl wil je juist van de kapstok halen, want dat verdienen ze gewoon!

Is dat een regenjas?

In een land als Nederland maakt het eigenlijk niet uit welk seizoen het is, de kans dat je een bui op je kop krijgt is met grote regelmaat aanwezig. Waar je dan vroeger uit een klein tasje een plakkerige en lawaaierige, saai gekleurde regenjas en broek moest peuteren waar je je vervolgens met veel moeite in moest wurmen, hoef je nu alleen maar even je rits goed dicht te doen en misschien je capuchon op te zetten. Want de regenjas van de 21ste eeuw is zo hip dat je hem gewoon als jas kunt dragen. Maar wel een waterdichte jas dus!

Trotseer de regen in stijl 

De regenjas is gelukkig allang niet meer een ondefinieerbaar rubberen omhulsel waar al je lichaamsvormen in verdwijnen. Tegenwoordig hoef je qua stijl helemaal niet in te leveren als je er op uit moet in de regen. Voor ieder lichaamstype en ieders smaak is er een passende en stijlvolle regenjas te vinden. Creëer een klassieke en tijdloze look met een getailleerde regenjas die vrouwelijke vormen benadrukt of ga juist voor een trendy, sportieve look met een waterdichte anorak. Een extra lange regenjas om ook je benen droog te houden, of zelfs een stijlvolle cape waarin je je bijna koninklijk voelt. En het belangrijkste natuurlijk, lekker droog en comfortabel bent.

Regenjassen in alle kleuren van de regenboog

Wie ooit bedacht had dat regenjassen maar in een paar kleuren verkrijgbaar moesten zijn, namelijk zwart, legergroen, donkerblauw of geel had vast een hele beperkte fantasie. Want waarom zou je je tot een handvol kleuren beperken als er zoveel mogelijk is! De regenjassen op Regenjas.nl mogen gezien worden, die hoeven niet beschaamd weggemoffeld te worden of onopvallend te zijn. Wie voor een traditionele regenjaskleur of een neutrale kleur wil gaan kan uiteraard ook alle kanten op. Maar wie echt wil uitpakken, ook als het weer niet meewerkt, vind hier regenjassen om verliefd op te worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stijlvolle kastanje bruine regenjas, een zacht roze exemplaar of een sprankelend zilveren regenjas waarin niemand je over het hoofd kan zien?

Elk seizoen droog en trendy

Wanneer je in de zomer in zo’n intense wolkbreuk terecht komt waarbij je het gevoel hebt dat je met kleren aan onder de warme douche staat wil je geen regenjas dragen waarin je het snikheet krijgt. Dan zijn je kleren alsnog nat, maar dan van het zweet. De regenjassen op Regenjas.nl zijn lichtgewicht, waterdicht en gemaakt van ademend materiaal zodat je niet klam wordt onder je jas. In de winter kan de gevoelstemperatuur behoorlijk laag worden en wil je juist wel dat je lichaamswarmte goed wordt vastgehouden. Met een waterdichte puffer jas of puffer regenjas kom jij de hele winter lekker warm, droog en stijlvol door.

Een regenjas voor elke dag 

In een land als Nederland, waar het toch vrij regelmatig miezert, plenst of met bakken uit de lucht komt kun je eigenlijk niet zonder regenjas. Of het nu een regenjas is die je gauw van de kapstok af kunt trekken als je de hond uit gaat laten of de krant uit de bus haalt, een regenjas waarmee je de blits wilt maken op Lowlands of Down The Rabbit Hole, of eentje waar je elke dag mee de deur uitgaat om naar je werk of school te gaan. Dan kun je er toch maar beter voor kiezen dat het een regenjas is die je met plezier en trots draagt, die gezien mag worden, die je eigenlijk stiekem helemaal niet meer uit wilt doen. Ook niet als de bui weer overgewaaid is.

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97