January blijft helemaal dry, met een regenjas van Regenjas.nl

Het is een steeds populairder fenomeen: Dry January. Mensen laten in de eerste maand van het jaar de alcohol staan. Getuige de hoeveelheid tips om het vol te houden op internet is dat nog geen makkelijke opgave. Bij Regenjas.nl helpen we je ook graag droog januari door, maar dan op een hele andere manier. Met onze regenjassen wordt een droge januari namelijk een makkie. 

MAIUM Regenjas

Wie zoekt naar een regenjas die zowel duurzaam als modieus is, komt al gauw uit bij MAIUM. Deze regenjassen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen en zijn daarmee een milieuvriendelijke optie voor de bewuste consument. Maar duurzaamheid is niet het enige waar de MAIUM regenjas om bekendstaat. MAIUM regenjassen vallen ook op vanwege hun stijlvolle, strakke ontwerpen en eigentijdse kleurenpalet. Daarbij zijn de designs van MAIUM ook lekker genderneutraal, zodat je net zo makkelijk in de regenjas van je wederhelft schiet als in die van jezelf. 

Faguo Regenjas

Geef je de voorkeur aan een regenjas met een casual look, dan zul je bij Faguo zeker vinden wat je zoekt. Deze regenjassen passen bij een ontspannen en sportieve levensstijl. Jassen die je makkelijk draagt voor een rondje met de hond, maar ook net zo goed tijdens een trektocht van een dag. De Faguo regenjas is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is daardoor ideaal voor dagelijks gebruik. De jassen hebben een stoere look, maar tegelijkertijd ook wat flair, waardoor je er moeiteloos stijlvol uitziet, zelfs als het pokkenweer is. 

Tenson Regenjas

Tenson is het merk dat hoogwaardige regenjassen ontwerpt met die typische Scandinavische look. Zonder poespas, maar toch overduidelijk stijlvol, stoer en tijdloos. Regenjassen voor avontuurlijke zielen die niet willen inleveren op functionaliteit of uiterlijk. Deze waterdichte jassen zijn ontworpen met geavanceerde technologie, waardoor ze waterdicht zijn en gemaakt zijn van ademende materialen zodat je droog en fris blijft onder je jas. De Tenson regenjas is dankzij looks en veelzijdigheid geschikt voor zowel urban als outdoor wildernis avonturen. 

Ilse Jacobsen Regenjas

Wie denkt dat een elegante regenjas voor dames niet bestaat, heeft overduidelijk nog nooit van de Scandinavische schoonheid van de Ilse Jacobsen regenjas gehoord. De regenjassen zijn vernoemd naar de gelijknamige ontwerpster die met strakke lijnen en eenvoud, verfijnde en chique regenjassen weet te maken. Dankzij de hoogwaardige materialen weet je niet alleen zeker dat een Ilse Jacobsen Regenjas je droog houdt in natte omstandigheden, maar ook dat de jas een beetje luxe toevoegt aan jouw regenachtige dag. 

Rains Regenjas

Ook de Rains regenjas herken je aan het minimalistische ontwerp, waarbij er een perfecte balans is tussen eenvoud en stijl. Dat resulteert in die gestroomlijnde look van de jassen. Uiteraard is de Rains jas gemaakt van waterdichte materialen van hoge kwaliteit. Ook al komt het met bakken uit de lucht, bij Rains weet je zeker dat je droog blijft. Maar dankzij het ademende materiaal is de jas comfortabel en heel geschikt voor dagelijks gebruik. 

Hou jij het droog met een regenjas van Regenjas.nl deze én de volgende maanden?

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97