Je favoriete BH kiezen doe je zo!

Voor een vrouw is het dragen van een BH natuurlijk één van de belangrijkste kledingstukken die ze kunnen dragen. Omdat het net als schoenenen vaak ook bij BH’s zo is dat je er vaak maar één of misschien twee draagt, is het dus wel belangrijk dat je er één hebt die ook lekker zit. Want ondanks het feit dat ook veel vrouwen meerdere bh’s hebben, zien we toch dat de voorkeur vaak uitgaat naar een bepaalde BH. Je kunt je dus wel voorstellen dat het prettig is te weten dat je er nog een paar op reserve hebt of dat je weet welke pasvorm jou het fijnste zit. Toch kan het uitzoeken van een geschikte BH best een uitdaging zijn. Helemaal wanneer je altijd hetzelfde type BH hebt en de leverancier heeft besloten om deze niet meer te maken of in een andere uitvoering. Om er dan voor te zorgen dat je de juiste BH weet te vinden, hebben we een aantal handige tips voor je. Met deze tips weet je namelijk zeker dat het vinden van je nieuwe favoriete BH geen enkel probleem meer is.

Weet welke maat je hebt

Je zult verstelt staan van het feit, hoe weinig vrouwen eigenlijk weten welke cupmaat ze hebben. Ze denken het vaak wel te weten, maar wanneer het opnieuw wordt gemeten, blijkt dat dit vaak niet helemaal overeenkomt met de maat BH die ze dragen. Het is daarom dus allereerst belangrijk om je cupmaat opnieuw op te laten meten. In principe is het verstandig om dit ieder jaar te doen. Wat je namelijk ziet, is dat er door verschillende omstandigheden een afwijking kan zijn in de maat, met die wat je voorheen dacht te hebben. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Zo is zwangerschap vaak een oorzaak die ervoor zorgt dat de borsten een stuk groter worden. Of dit ook blijft, dat is bij iedere vrouw anders. Het opmeten van je cupmaat kan eenvoudig zelf worden gedaan, maar ook in de winkel. Wat vooral belangrijk is, is dat je weet welke maat je hebt. Zo kun je vervolgens zorgeloos op zoek naar een nieuwe bh op sportbh.nl.

Waarvoor wordt je BH gebruikt?

Het klinkt misschien een beetje vreemd, toch is de vraag waarvoor je BH wordt gebruikt heel legitiem. Wat je namelijk ziet, is dat je tijdens het sporten natuurlijk een andere sport bh grote maten draagt, dan wanneer je met een chique galajurk naar een feestje gaat. Wat natuurlijk vooral belangrijk is, is dat je weet bij welke gelegenheid een bepaalde BH past. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat het niet heel erg prettig is om de hele dag op je werk rond te moeten lopen met een sport bh. Mits je natuurlijk een medische ingreep hebt gehad, want dan is het ideaal om de zwelling tegen te gaan. Zorg er dus voor dat je voor aanschaf weet waarvoor de BH gaat worden gebruikt. Is dit voor het sporten, is dit voor het dagelijks leven, waarin je gewoon in je regenjas dames op de fiets naar je werk gaat of is dit voor een speciale gala avond.