Lange Regenjas

De lange regenjas is een hit. Dat draagt niet alleen fijn, je bent ook optimaal beschermd tegen regendruppels. Niet alleen tijdens het wandelen, ook op de fiets is een lange regenjas comfortabel.

Enig resultaat

Wie veel fietst kent de toegevoegde waarde van een lange regenjas. Werden de bovenbenen voorheen drijfnat na een ritje in een regenbui, met een lange regenjas die goed sluit behoort dat tot het verleden. Vrijwel ieder merk biedt naast een jack of halflange regenjas, ook lange regenjassen aan. Sommige lange regenjassen krijgen een metamorfose door de zijkanten los te ritsen en er zo een poncho van te maken, waarvan de delen over het stuur van een fiets vallen.

Net als bij jeans zijn lange regenjassen verkrijgbaar met een rechte snit, een taps toelopend design, of juist lekker wijd. De lange regenjas is ook als trenchcoat vormgegeven of heeft alle kenmerken van een echte winterjas. De lange regenjas is een jas die je vrijwel het hele jaar door dragen kunt, en die bij iedere outfit past.

Lange regenjas dames

De lange regenjas is een must have voor de modebewuste vrouw. Tot net boven de knie, op de knie of (ver) onder de knie. Of je nu een jumpsuit, jeans of jurk draagt, de lange regenjas is een heerlijk jas die hier altijd bij past. Je kunt de jas zelfs bewust afstemmen op de lengte van de rokken of jurken die je draagt zodat deze er mooi bijpast en soepel valt. In een heerlijk fel kleurtje of juist in subtiel pastel. In stemmig zwart of bijzonder wit. Maar ook als je op pad gaat in je vrije tijd is een stoere en stevige lange regenjas heerlijk om te dragen.

Lange regenjas dames waterdicht

Natuurlijk is het ook belangrijk op de waterdichtheid van de lange regenjas te letten. Deze waterdichtheid wordt geduid in millimeters. Onder de duizend millimeter spreken we van waterafstotend, daarboven is er sprake van een waterdichte jas. Hoe hoger het getal, hoe meer waterdicht de jas is.

Lange gevoerde regenjas dames

Als extra comfort kun je natuurlijk ook nog letten op de voering. Een lange regenjas die gevoerd is, biedt nog eens extra warmte. Zeker in guur winterweer geen overbodige luxe. Zo wordt een regenjas als een winterjas die je tot ver in voor het voorjaar dragen kunt. Staat mooi, biedt alle comfort, houdt regen op afstand en je krijgt het niet koud.

Lange regenjas dames goedkoop

Het is raadzaam om regelmatig te kijken op regenjas.nl voor een regenjas voor een leuke prijs. Wie weet tref je net een ‘sale’ en scoor je jouw favoriete regenjas voor een zacht prijsje. Je kunt ook onze socials in de gaten houden. We melden via Instagram regelmatig dat er een aanbieding is. Precies wat je wilt!

Lange regenjas heren

Heren droegen in vroeger tijden eigenlijk alleen maar lange regenjassen, die leken op de trenchcoat maar dan uitgevoerd in waterdicht materiaal. Een tijd lang nam het stoere jack deze rol over, maar tegenwoordig kiezen veel mannen weer voor de stijlvolle lange regenjas. Bij een kostuum staat dat prachtig, soms beter dan het standaard regenjack. Dat zullen veel mensen beamen. Maar ook bij een jeans maakt een lange regenjas de outfit tot een fraai geheel.

Wat voor de dames geldt, geldt natuurlijk ook voor de heren. Check de sales, overweeg een gevoerd exemplaar en let goed op de waterdichtheid van een jas. Op die manier heb je altijd een kwaliteitsjas te pakken. En je mag de lat gerust hoog leggen, want bij regenjas.nl doen we het niet voor minder. Iedere lange regenjas is van een goede kwaliteit en biedt de eigenschappen waar jij naar op zoek bent.