MAIUM- Een hippe regenjas voor je kind

Voor je kinderen wil je alleen maar het beste. En als je zelf als kind moest rondlopen met zo’n vreselijke broeierige en vooral dodelijk saaie regenjas dan wil jij dat je kind vast niet aandoen. Gelukkig leven we niet meer in die ouderwetse tijden en heeft de regenjas een totale metamorfose doorgemaakt. Allerlei hippe merken hebben ontzettend leuke designs gemaakt waarin je lekker droog blijft en er tegelijkertijd heel cool uit ziet. Zoals de kekke regenjassen voor kinderen van MAIUM.

Een regenjas die lijkt op een gewone jas

De meeste volwassenen zoeken beschutting bij het eerste spatje water. Kinderen, vooral de ukkies, geven helemaal niks om een regenbui. Als zij lekker met hun fantasiespel bezig zijn lijkt het wel of ze helemaal niet in de gaten hebben dat het regent. Logisch dat ze geen zin hebben om daarmee te stoppen om een regenjas aan te trekken of naar binnen te gaan. Met de kids original regenjas van MAIUM hoeft dat ook helemaal niet, want ze hebben hun regenjas dan gewoon altijd aan. Deze regenjas is namelijk bijna niet te onderscheiden van een gewone jas. Hij zit supercomfy en ziet er ook helemaal niet uit als een regenjas. Perfect dus om lekker mee in de regen te spelen. Extra bonus, je kind kan deze regenjas ook nog op magische wijze in een regenponcho veranderen. Voor die ritjes in de regen op de fiets naar school. 

Een duurzame regenjas voor een groene toekomst

Omdat je als ouder het beste wilt voor je kinderen, maak je het liefst bewuste en duurzame keuzes die een toekomst voor je kind verzekeren waarin we geen natte voeten krijgen en het gras lekker groen blijft. Een kinderregenjas van MAIUM is hele duurzame regenjas. Deze is namelijk gemaakt van een hele hoop gerecyclede PET flessen, gemaakt zonder dierenleed en zonder schadelijke stoffen. Echt een regenjas die je met een goed gevoel kunt kopen. 

Een waterdichte jas voor kinderen

Wanneer kinderen in de regen spelen dan is alles in beweging. Een regenjas voor kinderen moet dus ook wel echt goed waterdicht zijn, want anders worden ze onder de jas alsnog nat. De regenjassen van MAIUM zijn daarom goed getest door de allerkleinste slechtweer experts. Met succes! Want met een waterkolom van 3000mm, naden die gelast zijn en waterdichte ritsen blijft je kind lekker droog. Dankzij handige ventilatie gaatjes in de oksel is het overigens geen zweterige bedoening in de jas, maar blijft je kind gewoon lekker warm en fris tegelijk.

Voor de kleine koukleumen

Als de temperatuur naar beneden gaat kunnen kleine lijfjes als snel afkoelen. En hoewel kinderen vaak lekker doorspelen in weer en wind, gaat de lol er wel snel af als ze het te koud krijgen. Voor de koudste maanden heeft MAIUM lekkere warme gevoerde regenjassen voor kinderen zodat ze niet alleen droog blijven, maar ook heerlijk warm! Daarmee voorkom je dat je ze net in de jas en laarzen hebt geholpen, sjaal en muts om, handschoenen aan, en dat ze vervolgens na vijf seconden buiten alweer naar binnen willen. Zelfs de grootste kleine koukleumen spelen lekker buiten met zo’n fijne gevoerde regenjas. En is je ukkepuk nog zo klein dat jij ook per se je warme huis moet verlaten om buiten mee te spelen? Dan kun je lekker twinnen met een MAIUM regenjas voor jezelf. Dan hoeft er niemand te koukleumen ; )