RAINS regenjas

Er is een aantal kwaliteitsmerken als het om regenjassen en regenbroeken gaat, die we hier graag aan je voorstellen zoals Rains. Hét merk voor regenkleding, met die typische Scandinavische uitstraling. Daar blijft het echter niet bij. Regenjas.nl is volop in beweging en regelmatig komen er nieuwe merken bij. Merken die niet alleen mooie en functionele regenkleding bieden, maar vooral ook regenjassen en -broeken van een hoge kwaliteit! Maar eerst Rains!

Toont alle 8 resultaten

Rains is het Scandinavische merk dat niet schuwt om unisex regenkleding aan te bieden. Dat is een knap staaltje van design en functionaliteit samenbrengen. Het minimalistische karakter van de kleding is prachtig en de regenkleding is er in schitterende kleuren, vaak uitgevoerd in een matte tint. Het spreekt veel mensen aan.

De kleding is gemaakt van een lichtgewicht materiaal (polyester) met een flexibele coating van polyurethaan (pu). De naden worden ultrasonisch dichtgelast waardoor ook daar de regen geen vat op krijgt. Dat is een sterke verbinding die vrijwel onzichtbaar is en geen vocht doorlaat. Ook ritsen zijn van een hoge kwaliteit. Hier gaat het om duurzame regenkleding die jaren meegaat, zelfs onder extreme omstandigheden.

Rains regenjas dames

Rains staat voor kwaliteit en sportiviteit op een manier waar de Scandinaviërs bekend om staan: prachtig design en zeer functioneel. De weersomstandigheden in het hoge noorden lijken op die van in Nederland en daarom is de Rains regenjas dames een must have voor iedere Nederlandse vrouw.

Rains regenjas dames sale

Een Rains regenjas is een investering voor jaren. Dat wil echter niet zeggen dat je soms op zoek bent naar een koopje. Natuurlijk is de prijs-kwaliteit verhouding bij Rains tiptop in orde, maar als je een Rains regenjas dames in de sale treft, heb je een gelukje. Direct bestellen en niets meer aan doen!

Rains regenjas heren

Een Rains regenjas heren is een functionele en mooie jas die past bij iedere man. Of je nu sportief van aard bent of louter op de fiets stapt als het echt niet anders kan, de Rains regenkleding zit altijd als gegoten en schrikt niet af. Sterker nog; het biedt prachtige heren regenjassen die je zelfs wilt dragen als het niet of nauwelijks regent. Gewoonweg omdat het lekker draagt en je niet voor verrassingen komt te staan als het weer omslaat.

Rains regenjas beige

Je kunt veilig een regenjas aanschaffen die matcht bij iedere outfit. Kies dan voor kleuren als zwart of beige. Een beige regenjas kan geweldig kleuren bij een fellere outfit, maar ook ton-sûr-ton worden gedragen. Een bruine chino, een kaki jurk. You name it of de beige regenjas maakt zo’n outfit helemaal af. Topperdetop!

Rains regenjas groen

Nee, je bent geen boswachter als je kiest voor een groene regenjas. Groen is de kleur van het moment en dat blijft nog wel even zo. Groen staat voor rust, maar ook voor duurzaamheid. Een groene jas is een jas van deze tijd. Nu zijn er groen en groen, maar de regenjassen van Rains hebben exact die geweldig mooie kleur groen die je hebben wilt. Dus geen negatief oordeel op groen, want dat is dé kleur die een outfit van Rains überhip maakt.

Rains regenjas rood

Even knallen? Kies dan voor een rode regenjas van Rains. Lekker kleurtje hoor. Bovendien; regenachtige dagen bieden al genoeg grijs en donkerte. Dan spettert zo’n rode regenjas je heerlijk tegemoet. Aantrekken en wegwezen.