Regenjas in de zomer? Zeker wel!

Shirtje, korte broek of jurk en sneakers. Dat is zo’n beetje je outfit in de zomer. Als het echter plenst en je zit net op de fiets naar je werk, heb je toch een regenjas nodig. De regenjassen van regenjas.nl zijn ook dan comfortabel te dragen. 

Een zomerse regenbui is vaak heel erg welkom. Tuinen snakken ernaar. Het brengt verkoeling in onze huizen. Wijzelf kunnen op zo’n moment ook even ademhalen. Er zit dan letterlijk meer zuurstof in de lucht. Het neemt niet weg dat als je op dat moment net op de fiets naar de sportvereniging trapt of je moet naar je werk, je liever niet nat op de plaats van bestemming aankomt. De oplossing is natuurlijk een goede regenjas dragen. De temperatuur is echter in de zomer best hoog, zelfs als het regent en wat afkoelt. Om die reden laten mensen dan vaak de regenjas voor wat het is, maar dat hoeft helemaal niet. De regenjassen die je online bestelt bij regenjas.nl zijn van een zo hoge kwaliteit dat het comfortabel draagt en je er niet in gaat transpireren. 

Ze zijn namelijk gemaakt van een ademende stof die zweet naar buiten laat en frisse lucht naar binnen. Niet te vergelijken met de ouderwetse stugge regenjassen van voorheen. Die waren van een heel dichte stof gemaakt waar je direct in ging transpireren. De jassen roken van zichzelf al niet fris en dan had je ook nog dat transpiratievocht. Gelukkig is dat verledentijd. 

De huidige regenjassen van onder meer Rains en Maium zijn fantastisch om te dragen. Ze zijn van een soepele waterdichte stof gemaakt die volop ademt. Geen vuiltje aan de lucht. De grootste regendruppels worden tegengehouden en de jassen zien er ook nog eens geweldig mooi uit. Of je nu kiest voor een korter jack, een lange regenjas, een gevoerde regenjas of een poncho of cape; dit zijn fantastische regenjassen die je ook in de zomer prima kunt dragen. 

Vrouwelijke Rains regenjas

Wat te denken van zo’n Rains A-line jack? Een vrouwelijke regenjas die er prachtig uitziet. De PU-stof en de ultrasoon gelaste naden houdt de dikste regendruppels op afstand. 

Stoer Storm jack van Rains

De Storm Breaker jas van Rains is een stoer exemplaar dat zowel door mannen als vrouwen kan worden gedragen. Een heerlijk soepel vallend jack die de natste zomer weerstaat. 

Lange zomerblauwe regenjas van Maium

De lange regenjas van Maium heeft een zomerse blauwe kleur. De jas is gemaakt van petflessen en is veelzijdig in gebruik. Je kunt namelijk de ritsen aan de zijkant openen zodat je de flappen van de jas over het stuur van een fiets of scooter kunt draperen. 

Prachtige poncho van Maium

De zwarte lange poncho van Maium kan door zowel mannen als vrouwen worden gedragen en is echt een eyecatcher. Ook deze gooi je zo over het stuur en je blijft er gegarandeerd droog in. Prachtjas!

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97