Regenjas, -jack of -poncho? 

Kon je vroeger kiezen uit slechts een stugge gele of blauwe regenjas die net over de heupen viel, tegenwoordig is de keuze enorm. Een lange comfortabele regenjas, een regenjack of een poncho? Kies waar je zin in hebt, ze zijn allemaal waterdicht! 

De lange regenjas is momenteel een ware hit. Niet alleen omdat zo’n langer exemplaar zowel je bovenlijf als je benen ofwel je broek tegen de regen beschermt, maar ook omdat deze jas prachtig is vormgegeven. Je kunt de lange regenjas als een volwaardige jas dragen. Gewoonweg omdat deze mooi staat en lekker draagt. 

Lange regenjas draagt comfortabel

Kijk maar eens naar de Maium Puffer in die prachtige grijsblauwe kleur. Niet alleen de kleur is trend, maar de snit van de jas is als om door een ringetje te halen. Die wil je toch! En zowel door mannen als vrouwen te dragen. Dit is een waterdichte winterjas die je ook nog eens met gemak over het stuur van je fiets of scooter drapeert. Zo wordt de jas een poncho. Je blijft lekker droog en krijgt het niet koud.  

Waterdicht vrouwelijk regenjack

Liever een kortere jas ofwel een jack? Dan is er voor de dames de A-line jacket van Rains in een diepblauwe kleur. Een prachtige regenjas, volledig waterdicht natuurlijk, en met een extra vrouwelijke pasvorm. De regenjas heeft een capuchon met aantrekkoord en ingebouwde kap, twee zijzakken en verstelbare manchetten met drukknopen. Dan zitten er ook nog verborgen drukknopen en een split aan de voorkant. Deze jas is gemaakt van PU-stof waar je een Rains altijd aan herkent. De naden zijn ultrasoon gelaste waardoor deze jas absoluut waterdicht is. 

Universeel regenjack in navy blauw

De Storm Braker van Rains is een stoer jack waarvan je zou denken dat deze louter door mannen gedragen wordt, maar deze regenjas wordt ook graag door vrouwen gedragen. Het is een universeel model dat de regen op afstand houdt en een prachtige pasvorm heeft. Het navy blauw doet de rest. 

Hippe poncho voor op de fiets of scooter

Een poncho was lange tijd uit de gratie maar op dit moment is het een jas voor de ware fashionata’s. Je maakt er goede sier mee en zo’n poncho is ook nog eens zeer functioneel. Maium biedt een lange zwarte regenponcho die je gemakkelijk over je stuur drapeert. En ook Rains biedt deze poncho’s aan. Rains noemt het een cape, zoals de Cape Slate in een fraaie grijze kleur. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97