Regenjas Kind

Jonge kinderen houden vooral van buiten spelen, oudere kinderen fietsen naar school. Kortom; kinderen hebben veel te maken met de weersomstandigheden waar ze zich soms maar weinig van aantrekken, mits ze zich comfortabel voelen. Daar draagt een soepel vallende waterdichte regenjas, die lekker zit, absoluut aan bij.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Voor kinderen kun je niet genoeg regenjassen hebben. Die moeten bovendien een stootje kunnen hebben. Vooral jonge kinderen schuilen niet. Die zien de regen als een extra dimensie aan hun spel. Ze stampen in plassen, rennen langs vochtige struiken en trekken zich niets aan van miezer, modder en plensbuien.

Gevoerde regenjas kind

Het is daarom dat regenjassen voor kinderen zo comfortabel mogelijk gedragen moeten kunnen worden. Geen stijve stugge stoffen, maar soepel vallende jassen waar ze zich heerlijk in kunnen bewegen. Ze moeten ermee kunnen spelen, mee kunnen fietsen en dan moet de jas ook nog trendy zijn. En het allerliefst gevoerd, want een kind wil het niet koud krijgen. Kinderen zijn misschien nog wel de meest kritische personen als het om kleding gaat. De kleur moet ze aanstaan, de pasvorm moet optimaal zijn en ze moeten er zich goed in voelen.

Dat vraagt nogal wat van een regenjas. Bij regenjas.nl zijn de perfecte regenjassen voor kinderen te koop die aan al deze voorwaarden voldoen. Neem nou zo’n kinderregenjas van The North Face. Niet voor niets noemt dit merk de jassen niet alleen regenjassen, maar vooral ‘buitenjassen’. Kinderen dragen deze jas niet louter als het regent, maar gewoonweg als ze buiten zijn. Zo’n jas zit lekker, kan een stootje hebben, regen deert niet en de jas valt soepel om hun lijf. Om die reden kiezen kinderen graag een jas voor buiten. Noemen we dat outdoor? Prima.

Voetbal regenjas kind

Zo’n outdoor kinderregenjas, ofwel een regenjas die ze ook kunnen dragen als ze naar de voetbaltraining moeten fietsen, moet vooral waterdicht zijn en het zijn veelal de ouders die daar op letten. Als ouder kun je bij regenjas.nl filteren op de eigenschappen van de regenjassen en samen met het kind een model uitzoeken. Oudere kinderen weten zelf wel raad met al die filters en scrollen langs alle modellen en kleuren om hun favoriet uit te zoeken.

Winterregenjas kind

Als een regenjas kind lekker draagt, willen de jongsten niet anders meer aan. Dan is het wel zo fijn als de jas goed gevoerd is en flink waterdicht is. Kijk daarom, met name voor de wintermaanden, naar een regenjas kind die door kan gaan voor een winterregenjas kind. Een jas met een juiste voering en een hoge waterdichtheid. Let daarvoor op het getal van waterdichtheid. Hoe verder boven de duizend, hoe meer waterdicht de jas is. Op deze manier kunnen kinderen de hele winter voort en hoef je je als ouder niet druk te maken. Ze trekken die jas aan en ze kunnen naar buiten.

Warme regenjas kind

Zo wordt een regenjas een ‘hele jaar jas’. Een jas die ze, als ze nog maar net na de zomer naar school gaan, al aan kunnen en tot ver in het voorjaar kunnen dragen. Een warme regenjas kind is daarom een must have in de kindergarderobe.