Regenjassen in alle kleuren van de regenboog

De wereld is lekker kleurrijk. Overal waar je kijkt zie je verschillende kleuren. En als het regent en de zon schijnt zie je zelfs een heleboel kleuren tegelijk in de lucht, in de vorm van een regenboog! Over kleur valt van alles te vertellen. Zo zitten er hele psychologische theorieën achter wat jouw lievelingskleur precies over je zegt en welke invloed kleuren op ons hebben. Wist je bijvoorbeeld dat we van groen rustiger worden en rood de eerste kleur is die we kunnen zien? Bij Regenjas.nl vind je regenjassen in alle kleuren van de regenboog. 

Een rode regenjas

Ok, het is niet direct een knalrode regenjas, maar meer een stijlvol bordeaux rood. Of smoked paprika, zoals deze stijlvolle gewatteerde regenjas van MAIUM officieel genoemd wordt.

Deze volledig waterdichte regenjas is losjes gebaseerd op de traditionele Macintosh regenjas en heeft daarmee dan ook een hele mooie klassieke uitstraling, maar wel met alle slimme snufjes van deze tijd. Waardoor je er hartstikke warm en droog in blijft, zonder dat je erin gaat zweten. Goed om te weten. Hij is ook nog eens super duurzaam, want de regenjas is gemaakt van gerecyclede PET flessen. Karmapunten!

Een oranje regenjas

Ook deze MAIUM topmerk regenjas is niet knaloranje te noemen. Maar gezien de huidige trend waarbij aardetinten helemaal hot zijn, lijkt ons dat deze roestbruin oranje regenjas best voor oranje door kan gaan. Deze hippe waterdichte poncho is ideaal voor al je zomerse festivals waarbij het weerbericht te wensen over laat. Want het is een lichtgewicht waterdichte zomerjas, waarin je het niet snel te heet krijgt, dankzij de handige ventilatieplekken bij de oksels. Een dansje wagen in deze poncho is dus geen probleem!

Maar ook voor je dagelijkse bezigheden is deze oranje regenjas ideaal. Even de kinderen naar school brengen op de (bak)fiets? Dan wordt je poncho in een beweging een fietsponcho. Hoppakee. 

Een gele regenjas

Wie zegt dat een regenjas niet sexy kan zijn, heeft overduidelijk nog nooit van Ilse Jacobsen gehoord. Want een blik op de collectie damesregenjassen van dit Scandinavische jassenmerk en je weet dat het tegenovergestelde waar is. Neem bijvoorbeeld deze stijlvolle A-lijn regenjas, de RAIN71, die juist heel elegant en stijlvol is. Dan is naar buiten gaan in de regen ineens helemaal niet zo erg meer!

Een groene regenjas

Deze groene Faguo regenjas is de ideale outdoor jas voor stoere, actieve buitenmannen. Lekker praktisch met handige, waterdicht afsluitbare zakken en vakjes. En opvallende reflecterende strips om je ook in het donker goed zichtbaar te maken. Met deze stijlvolle, waterdichte outdoorjas kun je comfortabel hiken in de bossen of een lange fietstocht maken, door weer en wind wel te verstaan. Maar tegelijkertijd is deze jas net genoeg om hem ook voor dagelijkse zaken te gebruiken, zoals de zaterdagochtend langs het voetbalveld of het rondje met de hond. 

Een blauwe regenjas

Deze heerlijk lange blauwe regenjas van MAIUM in een mooie lichtblauwe kleur, is de MAIUM original. De eerste regenjas die het merk maakte, die ook in een poncho kan transformeren. Dit is zo’n regenjas waar je heerlijk in weg kunt duiken, wanneer het buiten guur en nat is. Dankzij het klepje op de capuchon en de verhoogde hals blijft je gezicht ook lekker droog.  

Een indigo regenjas

Hij lijkt bijna zwart, deze elegante donker indigo regenjas RAIN128 van Ilse Jacobsen. Dankzij het mooie A-lijn model is het een stijlvolle en vrouwelijke regenjas , en vanbinnen is de jas heerlijk zacht, dankzij een warme fleecevoering. Deze jas draag je natuurlijk op die dagen dat donkere wolken samenpakken in de lucht, maar ook als het droog blijft is deze jas heel fijn om te dragen. Want hij is heerlijk warm en ziet er helemaal niet uit als een regenjas. 

Een lila regenjas

Een regenjas met een bijzondere kleur, dat is de lila paarse regenjas van Tenson. Deze Tenson Apelviken kan echt een hele stevige bui makkelijk verdragen. Ook hier zorgt ventilatie op strategische plekken ervoor dat je niet zweterig wordt in deze mooie regenjas. 

Check vooral ook alle andere hippe kleurtjes bij Regenjas.nl!

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 17