Regenjassen voor ouders (die er in de regen op uit moeten met de kids)

Natuurlijk, het is geweldig mooi om kinderen te mogen krijgen, en we zouden ze voor geen goud willen missen en nog meer van dat soort uitspraken. Maaaaar…op sommige dagen is het ouderschap toch best een uitdaging. Bijvoorbeeld wanneer je op zaterdagochtend voor dag en dauw in de regen langs het sportveld staat, of in de stromende regen de avondvierdaagse moet lopen met je kleuter. Gelukkig is er dan de stijlvolle en fijne regenkleding uit de collectie van Regenjas.nl om je er doorheen te slepen. Hieronder vind je de favorieten van ouders die weer en wind trotseren voor hun kroost.

De oversized regenjas van MAIUM

Sommige jassen zijn zo fijn dat je er wel in wilt wonen. De oversized regenjas van MAIUM is zo’n regenjas, of eigenlijk moeten we het een outdoor jas noemen, want deze jassen draag je gewoon het hele najaar, en niet alleen als het regent. Als ouder wil je graag dat je kind gezond opgroeit. Daar hoort voldoende frisse lucht bij. Ook als het vies weer is, willen kinderen meestal graag naar buiten. In hun spel vergeten ze vaak volledig wat voor weer het is. En er is ook niks leuker dan plassen stampen of spelen in de sneeuw! Maar voor jou als ouders is het vaak minder leuk. Ja, tuurlijk kun je lekker mee spelen en gek doen en het is leuk dat je kind plezier heeft. Maar de waarheid is dat je er vaak maar wat bij staat te kleumen. Met een volledig waterdichte winterjas van MAIUM is dat verleden tijd! Deze trendy puffer regenjas  is zo lekker warm dat je hem niet weer uit wilt doen. Extra handig: als je op de fiets moet, bijvoorbeeld om daarna te blauwbekken naast het voetbalveld, kun je deze toffe jas zo veranderen in een poncho zodat je ook op de fiets droog en warm blijft. De jas is vegan en duurzaam. En alles wat je wilt in een regenjas. Minder fan van de puffy look? Kies dan voor hip en padded

Lekker sportief met Tenson

Voor de ouders die zelf ook graag spelen, is er regenkleding waar je lekker in kunt bewegen, terwijl je uiteraard droog en warm blijft en er ondertussen gewoon cool uitziet. Op een wispelturige herfstdag de bossen in met de kinderen om een hut te bouwen? Papa’s, met de regenset van Tenson voor heren wordt dat een topmiddag! Dankzij waterafstotende ritsen en getapete naden blijf je zeker droog en zowel de jas als de broek zien er heel stoer uit. Bovendien is de regenkleding van Tenson zo ontworpen dat jij alle vrijheid hebt om lekker te bewegen en te spelen. De jas en broek zijn verstelbaar bij de polsen en enkels, en de knieën hebben lekker wat voorgevormde ruimte zodat je makkelijk door je knieën kunt of op je hurken kunt zitten. En iedere ouder weet dat je dat nogal eens doet, met kleine kinderen! Ideaal dus! Voor de dames (of diva’s) die juist van een kleurtje houden is er de pink Tenson. 

Stijlvol op het schoolplein

Of je nou wel of geen partner hebt, je wilt niet die vader of moeder zijn die de slons van het schoolplein is. Een keertje verslapen en op pantoffels je kind wegbrengen kan gebeuren, maar doorgaans wil je er toch een beetje fris bij staan. Ook als het met bakken uit de lucht komt. Gelukkig zijn daar dan de regenjassen van Ilse Jacobsen. Deze regenjassen staan bekend om hun functionaliteit gecombineerd met een vrouwelijke elegantie en stijlvolle klassieke look. Ga voor de chique trenchcoat look, of een van de andere verfijnde modellen. De papa’s dragen de stijlvolle regenjas van Faguo om een verregende en slonzige look te voorkomen. 

En wanneer jij er piekfijn bij loopt in je regenkleding is het natuurlijk belangrijk dat je ook voor de beste regenkleding voor je kinderen zorgt! Zo blijft het hele gezin droog, warm en stijlvol. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97