Stijlvolle regenlaarzen voor volwassenen, ze bestaan!

In een land als het onze krijg je regelmatig te maken met vrij vochtige omstandigheden. Of zeg maar gerust, rotweer. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om al dat water en die regenplassen te trotseren met je nieuwe Nike air max 90 aan je voeten. Maar dan blijven die mooie schoenen niet lang mooi en schoon. Hartstikke zonde, en ook helemaal niet nodig. Want tegenwoordig kun je ook tijdens regenachtige dagen in stijl de deur uit, zonder je toffe schoenen te verprutsen. Want de regenlaars heeft de laatste jaren een flinke make over gehad. Nu zijn er regenlaarzen waarin je wél gezien wilt worden!

De mooiste regenlaarzen voor volwassenen

Samen plassen stampen met je kinderen wordt een stuk leuker als je zelf ook lekker mee kan doen. En dan hoef je er tegenwoordig met je regenlaarzen écht niet uit te zien als Ma Flodder, want de regenlaars van tegenwoordig is al lang niet meer dat lompe, lelijke ding dat het vroeger was. Hoog tijd dus dat jij je regenoutfit met die hippe regenjas compleet maakt met bijpassende hippe regenlaarzen voor volwassenen. Ilse Jacobsen heeft prachtige regenlaarzen, die niet alleen lekker zitten, maar ook nog eens heel elegant en vrouwelijk zijn. 

Waarom regenlaarzen voor volwassenen?

Doorgaans proberen volwassen grote regenplassen juist te ontwijken, waarom heb je dan toch regenlaarzen nodig? Er zijn nog genoeg situaties waarbij je als volwassene natte voeten kunt krijgen. En of je nu jong of oud bent, natte voeten en natte schoenen zijn niet prettig. Niet alleen voelt het onaangenaam en krijg je het razendsnel koud als je natte voeten hebt, het is ook nog eens een uitnodiging voor allerlei schimmels en bacteriën, die natte broeierige omgeving. En natte sokken in schoenen zijn het perfecte recept voor vieze zweetvoeten. Trek dus niet alleen je regenjas aan als je de hond uit gaat laten als het regent, of wanneer je op een druilerige herfstdag langs het voetbal- of hockeyveld staat, maar ook je regenlaarzen. 

Warme voeten = een goed humeur

In de winter kan de gevoelstemperatuur best laag zijn. De uiteinden van je lijf; je hoofd, handen en voeten, worden dan het snelst koud. Vooral wanneer je schoenen nat worden, heb je binnen de kortste keren voeten die in ijsklompjes veranderen. Het maakt dan eigenlijk niet uit of je iets heel leuks aan het doen bent, een fijne boswandeling, dagje pretpark of uitwaaien aan zee. Je humeur zakt dan ook al snel onder het vriespunt, want als je het koud hebt is er gewoonweg niks aan. Met regenlaarzen voorkom je natte voeten, en kies je voor een gevoerde regenjas en gevoerde regenlaarzen  dan weet je helemaal zeker dat jouw voeten heerlijk droog en warm blijven. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97