Tijd voor de winter regenjas!

Zo aan het einde van het jaar begint de temperatuur toch echt langzaam naar beneden te zakken. Tegelijkertijd kun je ook regelmatig dikke buien verwachten. Je kunt dan een gewone regenjas over je winterjas trekken, maar vaak zit dat niet echt comfortabel en ziet het er ook niet zo leuk uit. Tijd om je tussenjas op te bergen en je winter regenjas tevoorschijn te halen, of er eentje aan te schaffen, zodat jij de winter droog, warm en stijlvol doorkomt.

De beste gevoerde regenjas vind je bij regenjas.nl

Misschien is het wel de ultieme winter regenjas: de gevoerde regenjas van MAIUM. Deze jas is niet alleen heel hip en hot, door het trendy oversized puffer model. Maar hij zit ook gewoon heerlijk warm. Dit is echt zo’n jas waar mensen met jaloerse blikken naar kijken als jij lekker warm langs de lijn staat, op het schoolplein of het station, terwijl iedereen het ijskoud heeft. De gevoerde regenjas van MAIUM is niet alleen heel tof om te zien, maar ook heel praktisch. Zo verander je hem in een handomdraai in een poncho. Hartstikke handig wanneer je onderweg bent op de fiets of de scooter en je overvallen wordt door een bui. Waar je helemaal blij van wordt is dat deze waterdichte winterjas ook nog eens heel duurzaam is! Want hij is gemaakt van 99 gerecyclede plastic flessen en is volledig vegan. Deze winter regenjas kun je gewoon elke dag aan, ook als het droog blijft.

Voorkom verkleumde kinderen met een winter regenjas

Iedereen weet hoe gezond het is voor groeiende kinderen om lekker veel tijd buiten door te brengen, ook in het najaar. Maar de aantrekkingskracht van de schermpjes is groot, helemaal wanneer het buiten guur en koud is. Toch geven kinderen vaak minder om de weersomstandigheden dan volwassenen en vinden ze het evengoed fijn om te spelen, mits ze goed gekleed zijn en het niet te snel koud krijgen. Want dan is het gauw afgelopen met het spel. Een lekker warme winter regenjas voor kinderen is dan ook onmisbaar in de winter. Gelukkig hebben wij er eentje die niet alleen heel praktisch is maar er ook heel hip uitziet: de MAIUM puffer winter regenjas voor kids!

De beste winter regenjas voor mannen

Hoewel mannen doorgaans iets minder koukleumerig zijn dan vrouwen, is het voor de heren toch ook heel fijn om in de winter lekker warm en droog te blijven. ’s Avonds nog even snel een rondje met de hond, of op de fiets naar sport is een stuk aangenamer in een goede waterdichte regenjas voor mannen. Deze jassen zien er bovendien helemaal niet uit als een regenjas (zoals je die vroeger kende) maar als stoere en stijlvolle jassen waar je gewoon elke dag de deur mee uit kan, of je nou naar je werk gaat of een stevige winterse boswandeling gaat maken. Combineer de winter regenjas met lekkere gevoerde regenlaarzen en dan is de deur uit gaan in de winter eigenlijk hartstikke lekker. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97