Tips voor het kopen van een waterdichte rugzak

Trotseer jij regelmatig de buitenlucht? Dan is de kans vrij groot dat je ook wel eens in de regen loopt. Naast het dragen van een regenpak om jezelf droog te kunnen houden, is een waterdichte rugzak dan natuurlijk ook geen overbodige luxe. Gelukkig zijn er daarvoor tegenwoordig allerlei verschillende rugzakken verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Daarbij heb je natuurlijk ook de vrij keuze om te bepalen in welke prijsrange je een nieuwe tas zou willen hebben. Wat vooral belangrijk is, is dat je kiest voor een tas die voldoet aan de door jou gestelde wensen. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste tas weet uit te zoeken, hebben we een aantal handige tips voor, die jou kunnen helpen bij het uitzoeken van een goede waterdichte rugzak.

Wat heb je te besteden?

Je kunt natuurlijk wel allerlei wensen hebben, maar op het moment dat je budget beperkt is, dan wordt het natuurlijk een lastig verhaal. Wel is het zaak goed te kijken naar de kwaliteit van de tas. Vooral wanneer je deze intensief gaat gebruiken, kun je vaak beter voor een wat kleiner model kiezen, dan dat je een grote tas kiest, die een stuk duurder is en eigenlijk minder praktisch. Tijden het uitlaten van de hond, heb je natuurlijk geen waterdichte rugzak nodig. Wel kan het handig zijn om een kleiner tasje, zoals een fred de la bretoniere meenemen, zodat je hier bijvoorbeeld je telefoon in kunt doen of wat trainingskoekjes. Dit zorgt ervoor dat je niet alles los in je zak hoeft te doen.

Het formaat van de tas

Tassen zijn er in allerlei verschillende formaten. Zorg er daarom dus ook voor dat je weet welk formaat of je zoekt. Kies je voor een te kleine tas, dan kan het zijn dat je niet al je spullen mee krijgt. Helemaal wanneer je bijvoorbeeld gaat backpacken. Wat je dan vaak ziet, is dat mensen twee tassen meenemen. Een backpack, waarin ze alles meenemen en vervolgens een wat kleinere tas, die ze kunnen meenemen tijdens bijvoorbeeld een dagtocht. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat het niet handig is om een grote tas mee te nemen, op het moment dat jullie voornemens zijn de bergen in te trekken die dag. Wat aanvullend op een kleinere tas wel handig kan zijn, is een telefoontasje dames. Zo hoef je namelijk niet iedere keer je rugzak van je rug af te halen en kun je de belangrijkste spullen direct pakken. Ook tijdens een vakantie is dit overigens ideaal. Ook kunnen we voorstellen dat je dit als man misschien net iets te ver vindt gaan. Gelukkig beschikken de meeste mannen over broekzakken en kunnen ze daarom prima hun telefoon in hun broekzak stoppen en de pasjes in hun pasjeshouder.

Het gebruik

Het laatste belangrijke punt waar je goed op moet letten, is het gebruik van de tas. Stel dat je de tas iedere dag gaat gebruiken om mee te nemen naar school, dan is het logisch dat deze aan andere eisen moet voldoen, dan wanneer je er één keer per week mee naar de sportvereniging gaat. Om ervoor te zorgen dat je de juiste tas weet te vinden, is het daarom dus ook belangrijk te bepalen waarvoor de tas wordt gebruikt en aan welke eisen deze volgens jou moet voldoen.

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97