Zo happy & hip laat jij de hond uit

De hond uitlaten? Dat doe je toch zeker minimaal drie keer per dag. Laat dat het uitgelezen moment zijn om met een regenjas eens flink uit te pakken. Kies voor de mooiste en hipste. Bij Regenjas.nl is er zo eentje in no time online besteld. Word je toch blij van! En je hond ook. Eropuit dan maar. 

Een rondje met het hondje. De ervaring gebied te zeggen dat hondeneigenaren daar niet altijd evenveel zin in hebben. Zeker niet als het met bakken uit de hemel komt. Trouwens; daar zit de hond zelf ook niet altijd op te wachten. 

Het wordt echter een stuk minder vervelend als die geweldige regenjas aan de kapstok hangt die er zo uitnodigend uitziet. En dat niet alleen. Het draagt ook nog eens heel comfortabel en je wordt met zo’n jas echt niet nat. Problem solved, zullen we maar zeggen. 

3 fantastische regenjassen waar je blij van wordt

Rains Parka

Zie hier de Rains String Parka in zwart. Die wil je toch! Sterker nog, daar loop je nog een extra blokje mee om. De hond went er wel aan. Die droog je na het rondje in de regen gewoon even flink af met een ruwe handdoek. Vind ‘ie nog fijn ook. 

Maium Poncho

Een andere musthave is de Maium poncho in die überhippe zilverachtige kleur. Een extra lange jas waarmee je werkelijk de show steelt als je in deze outfit je hond uitlaat. Matcht natuurlijk lekker met een witte herdershond of witgekleurde husky, maar iedere hond zal vrolijk naast je meetrippelen als je deze jas draagt. Althans; dat hopen we dan maar. 

Rians Jack

Nog eentje dan. De Rains Stormbreaker in die schitterende lime kleur. Een sportief jack die niet alleen gezien mag worden, maar waarin je ook letterlijk goed zichtbaar bent. Een must op donkere herfst- en winterdagen. Daar ga je fijn een blokje mee om. Goed voor de conditie en het maakt je hoofd leeg. Je hond wordt er ook blij van! Samen kom je happy en hip voor de dag met deze outfit.