Zorgeloos, warm en droog de winter door met een waterdichte winterjas

In de wintermaanden kan de temperatuur flink naar beneden zakken. Als het daarbij ook nog plenst is een gewone winterjas of alleen een regenjas niet meer voldoende. De moderne regenjassen zijn bovendien zo ontworpen dat ze mooi om je lichaam vallen, maar passen daardoor vaak niet over je winterjas heen. Gelukkig vind je bij Regenjas.nl prachtige winterregenjassen waar je niet alleen droog, maar ook heerlijk warm in blijft, zonder in te leveren op stijl. 

Waterdichte winterjas dames

We hoeven er helemaal niet omheen te draaien; dames hebben het nu eenmaal sneller koud dan heren. Daar kunnen ze zelf ook niets aan doen, het heeft te maken met doorbloeding en minder spierweefsel. Met als gevolg vaak koude handen en voeten, en een grotere gevoeligheid voor een koude temperatuur. Gelukkig kun je je gewoon kleden op de kou, bijvoorbeeld door deze winter te kiezen voor een winterregenjas; een waterdichte winterjas voor dames. Combineer zo’n fijne waterdichte winterjas met wollen sokken en dikke handschoenen en niemand die jou nog hoort klagen over de kou. 

Winterregenjas

Een regenjas die opgewassen is tegen winterse temperaturen moet wel aan een aantal dingen voldoen. Zo moet hij natuurlijk waterdicht zijn, want worden je kleren nat of vochtig dan trekt de kou alsnog snel in je lijf. Maar daarnaast moet de waterdichte winterjas natuurlijk ook behaaglijk warm zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie, lange padded winterregenjas. Deze van winterregenjas van MAIUM is geïnspireerd op de klassieke Macintosh jas die uit 1824 dateert. Daardoor heeft deze warme regenjas een stijlvolle en klassieke look, maar dan natuurlijk wel met alle moderne voordelen van deze tijd. Door het soepel vallende materiaal kun je er namelijk heerlijk vrij in bewegen, en je maakt er ook nog eens makkelijk een fietsponcho van door de zijritsen te openen. 

Ook heren warm de winter door met een waterdichte winterjas

Dat heren het minder snel koud krijgen betekent natuurlijk niet dat zij bij lage temperaturen geen last krijgen van de bibbers. Dat klappertanden is echt helemaal niet nodig want de meeste waterdichte winterjassen zijn namelijk lekker uniseks. Deze winter kruipen de mannen dus ook gewoon lekker weg in hun extra lange puffer winterregenjas. Deze jassen houden je benen dus ook veel beter droog door de extra lengte. Deze waterdichte winterjas voor heren is bovendien ook nog eens knetterduurzaam. Zowel de jas als de vulling zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Goedgekeurd door dieren en ongetwijfeld ook door je vriend(in), die je er zo bij in kunt ritsen. Lekker warm en knus. 

Waterdichte winterjas uitkomst voor papa’s en mama’s

Waar volwassenen bij regenachtig of winters weer het liefst bij de open haard blijven plakken met een lekker drankje en de voeten omhoog, geven kinderen vaak niks om slechte weersomstandigheden. Regen betekent voor hen juist lekker stampen in de plassen, mooie herfstblaadjes zoeken, en in grote bladerenhopen springen. Sneeuw is helemaal het einde, want hallo sneeuwpret! Tenminste, als je ze er goed op kleedt, zodat ze niet koud en nat worden. Want dan staan ze vaak binnen vijf minuten alweer bij de deur, nadat je er een kwartier over hebt gedaan om jas, sjaal, muts en handschoenen aan te doen. Zorg dus voor een goede waterdichte winterjas voor je kind. Maar vergeet vooral jezelf ook niet. Vooral jonge kinderen kun je nog niet te lang uit het oog verliezen. Met als gevolg dat jij als ouder ook mee moet plassen stampen en sneeuwpop bouwen. Voorkom dat je binnen een paar minuten verkleumd bent en speel warm, droog en blij als een kind lekker mee.