MAIUM Regenjas

We stellen ook graag Maium aan je voor. Een oerHollands merk dat weet waar regenkleding aan moet voldoen in verband met het Hollandse weer. Vandaar dat de regenjas voor op de fiets een echt Maium item is geworden, want fietsen en Hollanders! Lees hier over regenjassen en regenponcho’s; dat is Maium.

Resultaat 1–24 van de 57 resultaten wordt getoond

Voor wie kiest voor duurzaamheid en een actieve levensstijl is het merk Maium een must. Gecreëerd door twee vrienden uit Amsterdam die meenden dat regenkleding mooier en functioneler kon. Ze noemen zich ‘slecht weer experts’. Ze weten wat er nodig is als ruige Hollandse weer zich aandient. Het zijn regenjassen die vooral bekend zijn van de ritsen aan de zijkanten van de jas. Als je deze open ritst wordt de jas ruimer zodat de regenjas transformeert tot een (fiets)poncho. Prachtig en zeer functioneel. Gemaakt van biologisch katoen en tientallen gerecyclede plastic flessen.

Maium regenjas dames

De Maium regenjas dames is een schitterende jas die je dagelijks kunt dragen. Eén van de modellen is gebaseerd op de traditionele Macintosh-jas uit 1824, de eerste echte waterdichte regenjas. De huidige jas, Mac genoemd, biedt een klassiek silhouet maar met een moderne Maium twist. Er zijn echter nog meer modellen. De Maium jassen zijn echte mode-items die functioneel en zeer mooi zijn.

Maium regenjas heren

De Maium regenjas heren is een prachtige jas die je nog groter kunt maken door de zijkanten open te ritsen. Dan is het een regenponcho die de regen op afstand houdt. Of je nu fietst of op een scooter rijdt. De jas is overigens ook prima tot een klein formaat op te vouwen. Daardoor kun je deze heren regenjas altijd bij je dragen in een tas. Met een waterkolom van 5000 mm zit je vervolgens prima! Je hebt met deze jas een toffe waterdichte jas te pakken.

Maium regenjas sale

Zin in een mazzeltje? Dan zou het zomaar eens kunnen dat je een Maium regenjas in de sale treft en deze met een druk op de knop online bij regenjas.nl in de wacht sleept. Wat je daarvoor moet doen? Gewoon de website in de gaten houden en onze socials checken. Als we een Maium regenjas in de sale doen kondigen we dat uitgebreid aan.

Maium regenjas wit

Kun je geen keuze maken als het gaat om de kleur van de Maium regenjas dan is wit altijd een neutrale optie. Kraakhelder, waterdicht en stijlvol. Daar kun je prima mee voor de dag komen. Een Maium regenjas in wit is een must have voor wie deze wil combineren met alle mogelijke kleurrijke kleding eronder. De match met wit is vaak ‘stunning’.

Maium regenjas zwart

Ben je iemand die liefhebber is van zwart dan zit je bij Maium ook prima. De zwarte regenjas is een stijlvol exemplaar dat uiteraard matcht met alle mogelijke kleuren. Nu zijn er veel mensen die het liefst alleen maar zwart dragen. Doen! Bij Maium scoor je dan gemakkelijk een passende jas die waterdicht is en waar je de hele herfst en winter mee kunt combineren. Zo kun je helemaal jezelf zijn met je eigen zwarte garderobe en een zwarte regenjas van Maium.