Regenhoed

Met een regenhoed houd jij je hoofd en gezicht lekker droog als het regent. Daarmee voorkom je die typische verzopen kat look waarmee direct duidelijk is dat je overvallen bent door een regenbui. De regenhoed is er zowel voor dames als voor heren en zorgt ervoor dat jouw haar (en make-up) goed zit, ook na een buitje.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Regenhoed dames

Denk je bij een regenhoed wellicht gelijk aan een man die staat te vissen langs de kant van de sloot of aan een Britse dame met een piepklein hondje? Dat beeld klopt niet meer, want tegenwoordig is het regenhoedje weer helemaal hip, bij jong en oud, man en vrouw. Of je nou langs de lijn staat, een stedentrip doet of op de golfbaan staat: met het regenhoedje bescherm jij jezelf op een stijlvolle en trendy manier tegen nattigheid.

Vooral voor personen die make-up dragen is de regenhoed erg praktisch, omdat deze, in tegenstelling tot een capuchon, je gezicht ook droog houdt. Daarmee voorkom je die genante panda-ogen, wanneer je mascara helemaal uitgelopen is. En hoewel een hoofddeksel natuurlijk ook niet geweldig is voor je kapsel, is een regenbui helemaal funest. Met een regenhoed zorg je er dus voor dat jij je haar en beauty routine niet voor niks gedaan hebt. Extra leuk: je kunt je regenhoed mixen en matchen met de rest van je outfit om er een echte look van te maken.

Regenhoed heren

Vergis je niet, ook al zijn mannen vaak wat stoïcijnser dan vrouwen, ook de heren houden niet van een natte kop met kletsnat haar. Heren houden wel van praktische oplossingen, zoals de regenhoed voor heren. Het heeft namelijk nogal wat voordelen, zo’n waterdichte regenhoed. Ten eerste blijf je natuurlijk lekker droog en heb je geen last van regendruppels in je ogen.

Dat betekent dat je gewoon lekker door kunt gaan met waar je mee bezig was, of dat nou wandelen, fietsen, golfen of vissen was. Maar zo’n regenhoed staat ook nog eens heel cool. Je hebt de regenhoed in allerlei verschillende modellen en maten. Van de Indiana Jones stijl tot aan de bucket hat Oasis-stijl. Kies jij voor sportief, klassiek of lekker urban?

Zuidwester regenhoed

Bij een Zuidwester regenhoed krijg je vast visioenen van stoere mannen op vissersboten die in vreselijke stormen de netten binnen halen. Logisch, want de Zuidwester is een regenhoed die zijn oorsprong vindt in de zeevaart. Dat komt natuurlijk door dat slimme ontwerp van de regenhoed, met brede randen en een doorlopende achterkant die voorkomt dat er koude regen je nek in stroomt. De Zuidwester regenhoed is perfect voor op het water, maar ook buiten de boot is het een ideale regenhoed. De hond nog even uit laten op een regenachtige avond wordt een stuk minder vervelend met zo’n praktisch regenhoedje op je hoofd.

Regenhoed voor dames op de fiets

Wie dat wel eens gedaan heeft, weet dat fietsen met een capuchon op echt een ramp is. Niet alleen waait de wind de capuchon steeds af, waardoor je of met een hand moet fietsen of het gewoon moet opgeven. Maar je gezicht is ook helemaal niet goed beschermd tegen de regen, en bovendien kun je niet goed over je schouder kijken of opzij, wat in het verkeer gevaarlijke situaties kan opleveren. De regenhoed is dus ideaal om te dragen op de fiets. Je hoofd blijft er lekker droog bij en dankzij het design waait de hoed niet snel af. Bovendien kun je hem vaak ook nog bevestigen zodat hij helemaal geen kant meer op gaat. Er zijn regenhoeden in alle kleuren van de regenboog, zodat je altijd wel een exemplaar kunt vinden dat goed bij jou en je outfit past.

Rains regenhoed

Wil je een goede regenhoed van waterdicht materiaal waarin je er ook nog hip uitziet? Dan is de Rains regenhoed iets voor jou. Deze stijlvolle bucket hat regenhoed geeft je een stoere uitstraling en zorgt er zeker voor dat je van top tot teen droog blijft, wanneer je hem combineert met een goede regenjas uit onze collectie topmerken.