The North Face regenjas

Er is een aantal kwaliteitsmerken als het om regenjassen en regenbroeken gaat, die we hier graag aan je voorstellen zoals The North Face. Een merk dat ontstond uit de behoefte van sporters. Dit sportieve merk is uitgegroeid tot een geweldig kwaliteitsmerk als het om regenjassen gaat.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

‘The north face’ is de meest koude kant van een berg. Daar krijg je direct een beeld bij. Als je je daar bevindt, heb je wel functionele kleding nodig om je er staande te houden. De founders van The North Face gaven in 1966 deze naam aan hun bergsportwinkeltje in San Francisco. Outdoor atleten wisten al snel hun weg naar het winkeltje te vinden. In de jaren daarna zette zich dit voort en het merk groeide uit tot een expert op het gebied van sport- en outdoorkleding. Never stop exploring, menen de makers anno nu. Start met zo’n fantastische regenjas van The North Face!

The North Face regenjas dames

De North Face blinkt uit in de juiste pasvorm. Daarnaast biedt het regenjassen voor dames in een lichtgewicht materiaal dat super waterdicht is. Het droogt ook nog eens snel. De naden zijn geseald, de capuchon is verstelbaar en veelal is er voor een damesjas een elastische taille gecreëerd. Dat geef een vrouwelijke uitstraling aan een stoere jas.

The North Face regenjas heren

Je kunt niet zonder een sportieve jas die doet wat het moet doen: vocht en regen op afstand houden. The North Face biedt regenjassen voor heren die hier absoluut aan voldoen. In prachtige kleuren, waterdicht, kort en langer, en in alle mogelijke modellen. De jassen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn daarmee zeer duurzaam te noemen. Dat kan tegenwoordig ook niet anders. Zeker voor een merk dat de natuur hoog heeft zitten en zorg wil dragen voor het milieu. Daar attenderen ze je op door je naar buiten te sturen, in een mooie waterdichte The North Face regenjas.

Regenjas The North Face

Of je nu kiest voor een felle of minder felle kleur, in een The North Face regenjas word je gezien. De kwaliteitsjas voor mannen en vrouwen is ook geliefd bij studenten die regelmatig naar de uni moeten fietsen en geen zin hebben in een nat pak. Dan nemen ze maar de bus? Daar zijn ze niet van. Ondank een OV kaart is een fiets in de stad nog altijd het gemakkelijkste vervoersmiddel waarmee je het snelste op de plek van bestemming bent. Bovendien krijg je er een frisse blik van na een avondje doorhalen. Dus fietsen maar. Als het dan regent, heb je aan een The North Face jas een goeie! Omdat dit outdoormerk stijlvolle regenjassen biedt die ook nog eens lekker zitten, is dit bij deze groep een gewilde regenjas.

The North Face regenjas sale

Omdat we bij de studenten zijn aanbeland, laat het zich raden dat een The North Face jas in de sale een gewild item is. Studenten hebben het al niet breed en nog meer bij lenen doen ze liever niet. Daarom is een sale regenjas van The North Face een echte score. Overigens niet alleen voor studenten, natuurlijk. Houd onze website in de gaten voor de sales aanbiedingen en ook op onze socials tref je regelmatig een aankondiging aan. Wees er dan als de kippen bij!