De regenjas die je puber wel aan wil

Pubers zijn kieskeurig. Niets mis mee, maar als de herfst zijn intrede doet en het regelmatig regent en waait voel je het alweer aankomen; gezeur over het weer en wat ze aan moeten als ze op de fiets de deur uit gaan. Als ze al gaan! Tip: met deze jassen hoor je ze niet meer. Die willen ze! 

Van regen worden pubers bij voorbaat als sacherijnig. Als ze dan ook nog op pad moeten, is hun bui nog erger dan die buiten huishoudt. Pubers en slecht weer gaan gewoon niet goed samen. Toch is het onvermijdelijk dat ze eropuit moeten. Naar school, de sportclub, vrienden en vriendinnen. Het wordt afgeraden ze overal maar met de auto naartoe te brengen. Dat bevordert hun weerbaarheid en doorzettingsvermogen niet. Komt erop neer dat je als ouder je puber gewoon door weer en wind moeten laten gaan. Fietsend, lopend, scooterend. 

Dat je ze vervolgens adviseert om een regenjas aan te trekken, valt ook niet altijd goed. Bij een regenjas hebben ze vaak een wat tuttige, oubollige associatie. Een regenjas is immers niet hip & happening. 

Stoer en stijlvol regenjack van Rains 

Maar wat schetst onze verbazing; er zijn tegenwoordig regenjassen, trendy regenjassen, die bij de jeugd hoog scoren. Een voorbeeld van zo’n jas is het Rains padded nylon jack. In zwart uiteraard. Deze kan zowel door jongens als meiden worden gedragen en is een topper. Gemaakt van stevig nylon is deze jas waterdicht. Met zo’n regenjas heb je de looks. Geen vuiltje aan de lucht! 

Dé regenjas van Maium

Is jou als ouder al gevraagd om een bijdrage te leveren voor de oversized puffer van Maium? Daar kun je op wachten. Want dit is dé jas waar ze mee gezien willen worden. Een lange gevoerde regenjas met een krachtige uitstraling. Zowel jongens als meisjes dragen deze jas maar al te graag. Het is een geweldige kwaliteitsjas en daarmee heus een investering, maar de jas is het dubbel en dwars waard. Hier kunnen ze jaren mee vooruit. 

De polyester jas is fraai gevoerd en is wind- en waterdicht. Hiermee kunnen ze prima op de fiets of scooter hun weg vinden. De jas is overigens in een handomdraai veranderd in een poncho, wat bij regen heel handig is op die fiets of scooter. 

Lange en korte regenjassen, poncho’s en regenbroeken

Er zijn bij Regenjas.nl overigens meer fraaie modellen verkrijgbaar die bij pubers in de smaak zullen vallen. Lange of korte regenjassen, poncho’s en regenbroeken. De tijd dat je puber er een aversie tegen had, is voorbij. Voor je het weet kiezen ze voor een modieuze regenjas van een hoge kwaliteit, waar je als ouder jaloers op kunt zijn. Weet dan dat er genoeg zijn! In alle mogelijke modellen en kleuren. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97