Vergeet de regenbroek niet

Zonder regenbroek geen complete regenoutfit! Bij regenjas.nl kun je een prachtige goed passende regenbroek bestellen die past bij iedere regenjas en regenponcho. 

Bij regenjas.nl is een regenjas snel gekocht. Je hebt de keuze uit enorm veel prachtige modellen van kwaliteitsmerken als Rains en Maium. Daar hoef je niet lang over te dubben. 

De jassen zijn fraai van ontwerp, waterdicht, milieuvriendelijk, duurzaam en met de prijs-kwaliteitsverhouding is het ook dik in orde. Heb je er een besteld, klap dan niet direct de laptop dicht of houd je smartphone nog even bij de hand. Hierna volgt namelijk het moment om een regenbroek erbij te bestellen. 

Complete regenoutfit is onmisbaar

Een regenbroek is een musthave voor wie regelmatig naar het werk fietst, de sportclub of welke bestemming dan ook maar. Aangezien de auto steeds vaker blijft staan, is een goede regenoutfit een onmisbare set in de garderobe. Dat wil zeggen: een goede waterdichte regenjas én een waterdichte regenbroek. 

De lange regenjassen en poncho’s, en de regenjassen die in een handomdraai in een handige regenjas voor over het fietsstuur kunnen worden veranderd, doen heel goed dienst. Als je echter ook je onderbenen droog wilt houden, is een regenbroek superhandig. 

Rains regenbroek past bij iedere regenjas

Vooral als er veel wind staat, is de regenbroek een must. Opspattend water, flinke tegenwind. Voor je het weet is je broek aan de onderkant drijfnat. Om dat te voorkomen is de aanschaf van een regenbroek, zoals de Rains regenbroek, geen overbodige luxe. 

Het is een universeel te dragen broek, gemaakt van polyester en je zult er veel plezier van hebben. De broek matcht bij alle regenjassen van zowel Rains als Maium en je outfit is hiermee compleet. 

De broek trek je gemakkelijk aan en heeft een ideale lengte. Denk daarbij ook even aan je schoenen! De regenbroek van Rains zit als gegoten, heeft een fraaie snit en past iedereen. Kies de juiste maat en vervolmaak je regenoutfit! 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97