Warm en droog het najaar door met een gevoerde regenjas

De herfst is een prachtig seizoen waarin de bladeren de mooiste kleuren krijgen, maar het allergrootste nadeel van het najaar is al die nattigheid waar het mee gepaard gaat. Oktober is de natste maand van het jaar, en tegelijkertijd gaat de temperatuur ook al flink naar beneden. Je kunt je dan wel beschermen tegen de tegen met een gewone regenjas, maar waarom niet twee vliegen in een klap slaan, met de gevoerde regenjas? Dan ben je altijd lekker warm, en blijf je droog als buienradar je weer eens heeft voorgelogen en je toch een bui op je kop krijgt.

Gevoerde regenjas dames

Laten we eerlijk zijn; het zijn vooral de dames die de échte koukleumen zijn. Vrouwen merken kou eerder op dan mannen en hebben er ook echt sneller last van doordat ze minder spierweefsel hebben dan mannen, die daardoor meer warmte kunnen opwekken. Het gevolg is dat dames vaker zitten te bibberen van de kou, handen en voeten als ijsklompen voelen en er ruzie is over de verwarming. Goed nieuws voor alle dames die in het najaar de deur uit stappen en gelijk de bibbers krijgen, laat staan wanneer ze ook nog eens nat regenen; de lange gevoerde regenjas!

Lange gevoerde regenjas dames

Een jas die er niet uitziet als een regenjas, stijlvol en tijdloos, passend bij iedere stijl, die je complete outfit bedekt bij regen én heerlijk zacht gevoerd is zodat je hem gewoon als winterjas kunt dragen. Dat zijn de voordelen van een lange gevoerde regenjas, die overigens net zo goed door dames als door heren gedragen kan worden. Dit is een regenjas die je niet meeneemt in een apart tasje, of die je telkens vergeet mee te nemen, of die je het liefst helemaal niet draagt als het regent, maar een jas die je het complete najaar kunt dragen om je warm en droog te houden. 

Maium regenjas

Misschien wel de hipste lange regenjas voor zowel dames als heren komt uit de koker van Maium. Deze lange gevoerde en natuurlijk waterdichte regenjas helpt je de herfst en winter droog en warm door te komen. Deze dier- en milieuvriendelijke regenjas heeft bovendien een geheim wapen, waardoor je echt volledig droog aankomt op je bestemming. In een handomdraai verander je deze lange regenjas namelijk in een poncho, die zo ontworpen is dat je hem makkelijk over je fiets of scooter heen gooit en de regen kunt trotseren terwijl de rest moet schuilen. Met zijn oversized puffer design ziet de Maium regenjas er bovendien stoer uit en is hij heerlijk zacht en warm. 

Rains regenjas

Ook de ontwerpers bij Rains weten dat de weersomstandigheden niet alleen nat, maar ook koud kunnen zijn en hebben daarom fijne gevoerde lange regenjassen in hun collectie opgenomen. Combineer de gevoerde Rains regenjas met een comfortabele Rains regenbroek voor een droog, warm en comfortabel gevoel, ongeacht het weer. 

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 97