Regenbroek

Zonder regenbroek geen regenoutfit. Die broek hoort er natuurlijk gewoon bij. Of je nu kiest voor een regenjas of regenponcho, met een regenbroek ben je nog eens extra beschermd tegen al dat water.

Toont alle 5 resultaten

Onontbeerlijk voor in de regen; een lichtgewicht waterdichte regenbroek. Een regenbroek die makkelijk is mee te nemen, goed om het middel sluit en vooral ook bij de enkels goed aansluit. Dan kun je door plassen banjeren wat je wilt, de broek die je eronder draagt blijft droog.

Regenbroek dames

Een regenbroek dames vraagt om een minimalistisch design. Geen wijde broek die alle kanten op waait, maar een goed passende broek die mooi aansluit op het lichaam zonder te strak te zitten. Kwaliteitsregenbroeken zijn daarop gemaakt. Ze passen bovendien veelal prachtig bij de regenjassen en regenponcho’s, waardoor je zelfs in de heftigste bui en nog stijlvol bij loopt. Of fietst.

Regenbroek heren

Of je nu op de fiets stapt, een wandeling maakt of een ochtend gaat vissen, de regenbroek is een noodzakelijk kledingstuk dat je altijd bij je kunt hebben in ons regenachtige klimaat. Dat wil niet zeggen dat het model er niet toe doet. Dat doet er juist wel toe en de regenbroeken heren die hier worden aangeboden zijn van een fraais snit. In een kleur passend bij de regenjas, draag je een mooi geheel en kan een bui je niet deren.

Regenbroek kind

Laten we vooropstellen dat kinderen een regenbroek makkelijk aan en uit moeten kunnen trekken. Daarom is een regenbroek met een sterke rits en de juiste elasticiteit, vooral bij de enkels en het middel, een must. Met een goede regenbroek en een regenjas kun je kinderen met een gerust hart naar buiten sturen, zelfs als het plenst. Vinden ze vaak niet erg omdat ze ertegen gewapend zijn. Met regenbroek en regenjas aan gaan ze er vol in! Vrijheid, blijheid.

Rains regenbroek

Veel merken bieden regenbroeken aan, maar Rains steekt hier wel met kop en schouders bovenuit. In materiaal van dezelfde hoge kwaliteit biedt Rains goed passende regenbroeken die je outfit compleet maken. Een compleet pak van Rains is eigenlijk geen regenpak meer, maar een geweldig stijlvolle outfit die ‘toevallig’ ook de regen, hagel en sneeuw op afstand houdt. Een heerlijke set om te hebben. En überhip. Houd echter ook de andere merken van regenjas.nl in de gaten voor de meest bijzondere en stijlvolle regenbroeken die je makkelijk over je dagelijkse outfit aantrekt.