Regenponcho

De poncho is de exotische fase voorbij. Veel mensen dragen tegenwoordig een regenponcho en dat is niet voor niets. De poncho is een van de meest comfortabele en veelzijdige regenjassen. Een geliefd product.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De regenponcho is helemaal terug van weggeweest. En de trend zet flink door, want een regenponcho draagt niet alleen fijn, deze regenjas heeft ook nog eens een aantal andere aspecten die de poncho maken tot een volwaardige jas die je hebben wilt.

De regenponcho is een cape die veel bewegingsvrijheid geeft en een prachtig silhouet biedt. Daarmee steel je echt de show, mits je kiest voor een kwaliteitsponcho met goede eigenschappen om de regen op afstand te houden. Je kunt je armen in de poncho wegstoppen, maar ook mouwen creëren door middel van drukknopen. Zo kun je spelen met het model. Sommige merken bieden poncho’s met duimlussen bij de mouwen zodat deze goed blijven zitten, zelfs tijdens het fietsen.

De poncho wordt gemaakt van een waterdicht materiaal van een hoge kwaliteit. Net als bij de regenjassen zijn de naden van een kwaliteitsjas zo gemaakt dat ook daar de regen geen vat op krijgt. Vaak wordt dit op een manier gedaan die ultrasoon lassen wordt genoemd. Dat gebeurt met ultrasone trillingen, waardoor beide delen met elkaar versmelten. Het levert een onzichtbare verbinding op die enorm sterk is. Het gebeurt heel precies en het zit daarna zo aan elkaar dat vocht en regen hier niet bij of doorheen komen.

We hebben een groot assortiment regenponcho’s van Maium in onze collectie voor  zowel dames als heren.

Regenponcho dames

De poncho is eigenlijk een klassiek model dat als een jas door vrouwen in vroeger tijden veel gedragen werd. In landen als Oostenrijk en Zwitserland is de poncho, of cape genoemd, nog altijd een jas die regelmatig in het straatbeeld te zien is. Als regenjas is het inmiddels een hit. De vorm is prachtig als deze wordt uitgevoerd in een soepel vallende stof, maar ook in polyester of polyurethaan, veelal ingezet voor het creëren van regenjassen, is het fraai. Een sterk materiaal dat ook nog eens mooi valt. Een regenponcho dames is een prachtige regenjas.

Regenponcho heren

Wie meent dat heren geen poncho dragen, heeft het mis. De regenponcho is meer en meer een trend aan het worden. Vooral jongeren zien een poncho wel zitten. Het fietst heerlijk en je wordt niet nat. Daarom doet deze poncho wat het moet doen; je beschermen tegen een bui en daarbij ook de wind op afstand houden. Daardoor blijf je in een poncho ook heerlijk warm. Eigenlijk geschikt voor iedereen, van elke leeftijd. Draagt fijn en staat prachtig!

Regenponcho kind

Kinderen dragen graag regenponcho’s omdat ze zich er heerlijk in kunnen bewegen. Geen strak jasje om je heen, maar een ruimvallende regenjas waar je lekker in kunt ravotten. Zo’n poncho kan heel wat hebben, zeker als er wordt gekozen voor een kwaliteitsponcho van een sterk materiaal. De poncho’s van de merken die wij bieden, zijn van een hoge kwaliteit. Het materiaal is sterk, is makkelijk schoon te maken en houdt de regen op afstand. Trouwens; zo’n poncho staat nog leuk ook! Laarsjes eronder en de kids kunnen naar buiten.

Regenponcho fiets

Fietsen is de regen is bij niemand favoriet. Maar laten we eerlijk zijn; in Nederland is dat vrijwel onontkoombaar. Een bui zit in een klein hoekje, zullen we maar zeggen. Daarom is een regenjas een must en een regenponcho is een fantastische variant op het standaardmodel. De poncho draagt comfortabel, is heel functioneel als het op het tegenhouden van regen aankomt en het ziet er ook nog eens fraai uit. Een regenponcho op de fiets is enorm handig. Door het dichtknopen van de mouwen, kan de regen nergens bijkomen. En een duimlus, die sommige regenponcho’s hebben, zorgt ervoor dat die mouw goed blijft zitten. Door de lengte van de poncho valt deze ook fijn over de benen en sommige poncho’s zijn zelfs over het stuur te draperen waardoor ook je broek lekker droog blijft. Het zijn aspecten van een poncho waar je op kunt letten als je er eentje aanschaft. Het wordt natuurlijk altijd duidelijk vermeld wat een poncho te bieden heeft. Ze zijn stuk voor stuk mooi om te zien en op de fiets heb je er veel profijt van.