Winter regenjas

In de herfstmaanden regent het vaak, maar jouw regenjas moet ook dienstdoen in de wintermaanden. Daarom is een winter regenjas een must. Zo worden de eigenschappen van een winterjas met die van een regenjas gecombineerd. Ideaal en comfortabel.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Natuurlijk is het mogelijk om een regenjack op te vouwen en in je rugzak te stoppen voor het geval dat het met bakken uit de lucht komt. Meestal ben je dan net te laat en zo’n dun jackje is handig om je lijf en kleding te beschermen tegen een zomerbuitje, maar in de winter heb je daar niet voldoende aan.

In dat geval is een winter regenjas een betere optie. Een jas die je eigenlijk de meeste tijd van het jaar wel dragen kunt. Behalve in de winter, ook in het voor- en najaar. Het zijn typisch seizoenen die vragen om een outfit die een stootje kan hebben. De winter regenjas biedt dit allemaal, ongeacht de outfit die je draagt.

Een winter regenjas is gevoerd, waterdicht en heeft een fijne capuchon. De jas sluit goed aan, maar zit nooit te strak zodat je het niet koud kunt krijgen. Een laagje lucht isoleert immers. Dat neemt niet weg dat zo’n regenjas op verschillende plekken naar wens meer sluitend kan worden gemaakt, zodat de regen alsnog geen vat op je krijgt. Zo kunnen de manchetten bij de mouwen worden aangepast, kan de capuchon strakker worden aangetrokken en ga zo maar door. Winter regenjassen bieden dit allemaal.

Winterregenjas dames

Je wilt er natuurlijk graag stijlvol uitzien en wie meent dat een winter regenjas daar niet aan bij zou dragen, heeft het mis. Regenjassen zijn tegenwoordig prachtige mode items die niet onder doen voor welke jas dan ook. Met een regenjas die de winter aan kan, en dus zo gemaakt is dat de jas ook bij regen en lage temperaturen je lekker droog én warm houdt, heb je een comfortabele en functionele regenjas te pakken. Een must have voor in iedere vrouwengarderobe.

Winterregenjas heren

Voor een winterregenjas heren geldt niets anders dan voor een winterregenjas dames; in ons land kun je niet zonder. Het is een volwaardige jas met outdoor-kwaliteiten die een stootje hebben kan. De regen blijft op afstand, je blijft lekker droog en warm en de jas is een aanwinst in de wintergarderobe. De winterregenjassen heren zijn er in alle mogelijke kleuren en modellen. Of je nu gaat voor stijlvol en minimalistisch, met het accent op sportief of juist klassiek. Let op de kwaliteiten en kies de jas die bij je past. Je zal deze vaak dragen!

Winter regenjas kind

Als kinderen een favoriete jas hebben omarmd, kun je als ouder zeggen wat je wilt, maar ze trekken toch die ene jas weer aan. Kies daarom samen voor een winter regenjas die ze het hele jaar door kunnen dragen. Kies bewust voor een goede pasvorm waarin ze zich vrij kunnen bewegen. Een jas die goed waterdicht is en die eventueel gevoerd is. Dan worden ze niet nat, krijgen het niet koud en gaan ook in zo’n jas niet transpireren omdat deze jassen goed ventileren. Als deze jas de favo jas is, weet je als ouder zeker dat ze lekker en zonder zorgen naar buiten kunnen.

Winter regenjas fiets

Wie veel fietst en dan vooral door weer en wind, heeft behoefte aan een regenjas die goed waterdicht is, zo mogelijk gevoerd en die goed beschermt tegen alle mogelijke weersomstandigheden zoals hagel en sneeuw. Een winter regenjas voor op de fiets is een jas die voldoet aan al bovengenoemde eisen. Bij regenjas.nl kun je dat allemaal krijgen. De jassen zijn gegarandeerd waterdicht en je kunt gericht op zoek naar een gevoerd exemplaar.

Rains winter regenjas

Er zijn regenjassen te kust en te keur waaronder bijvoorbeeld de Rains winter regenjas. Het is een van de vele merken die bij regenjas.nl in de wacht te slepen is. Ieder merk is van een hoge kwaliteit en er zit altijd wel een regenjas voor jou bij waarmee je met gemak de winter doorkomt. Waarschijnlijk wel meerdere winters, want de jassen zijn sterk, stijlvol en serieus goed!