Hippe regenkleding voor kinderen

Als ouders wil je maar één ding voor je kinderen; dat ze gezond, gelukkig en veilig zijn. Daar hoort bij dat ze met regelmaat lekker naar buiten gaan om te spelen. Maar vooral in ons kikkerlandje wil het weer dan nog wel eens roet in het eten gooien. Toch geven de meeste kinderen (al is dat vaak tot een bepaalde leeftijd) niet veel om slecht weer. Mits ze er goed op gekleed zijn. Wil jij er voor zorgen dat je kids lekker comfy naar buiten kunnen, ook tijdens de mindere dagen én dat ze er dan tegelijkertijd ook nog eens lekker hip bij lopen? Dan zit je bij Regenjas.nl helemaal goed.

Hippe regenjas

Heel jonge kinderen maakt het vaak nog geen hout uit wat ze dragen. Als het maar lekker zit, hen niet beperkt in hun bewegingen en ze er lekker warm in blijven. Toch vinden veel ouders, of moeders het wel belangrijk dat hun kinderen er een beetje fatsoenlijk bij lopen of kruipen. En wanneer kinderen wat ouder worden, is wat ze dragen ineens wel een onderwerp van gesprek. Want ze willen dan liever niet uit de toon vallen. Een leuke kinderjas is dan dus onmisbaar.
Als ouders vind je het tegelijkertijd ook belangrijk dat deze kinderjas functioneel en praktisch is. Hij moet je kind in ieder geval warm en droog houden. Laat dat maar over aan de fijne puffer jas van MAIUM. Deze jas is geschikt voor kleintjes vanaf 1 jaar, die heerlijk warm blijven in deze hippe regenwinterjas. Dat scheelt een hoop, want dan kun je er lekker lang op uit tijdens koude natte dagen. Vergeet natuurlijk de regenlaarzen niet!

Hippe regenlaarzen voor kinderen

Nog altijd zijn de zachte en natuurlijk kleurtjes erg populair. Dit zie je ook terug bij de super schattige regenlaarsjes van Sticky Lemon. Deze kleurrijke laarsjes houden niet alleen kleine voetjes droog en warm, maar staan natuurlijk ook geweldig. Vooral als je zo ook nog combineert met de rugzakjes van dit hippe merk. Met zulke vrolijke laarzen wordt plassen stampen nog leuker. En omdat de laarsjes lekker herkenbaar zijn, raak je ze ook niet snel kwijt op de crèche of bij de ballenbak. 

Een regenbroek die de kinderen wel willen dragen

Een regenbroek valt niet écht hip te maken, zou je zeggen. Want een regenbroek is een regenbroek. Nou, daar denken we bij Regenjas.nl toch echt anders over. Want gelukkig zijn de regenbroeken van tegenwoordig niet meer de hobbezakken die je in de jaren 80 aan moest. Dat waren regenbroeken waarin elk model en ieder figuur volledig in verdween. Bovendien zaten ze ook nog eens plakkerig en maakten ze een enorm kabaal bij elke stap die je zette. De regenbroeken van Tenson zijn echt totaal anders dan dat. Als je ze ziet, dan valt je gelijk al op dat deze regenbroeken veel meer gelijkenis tonen met een normale broek. Er zit daadwerkelijk een charmant model in. Combineer hem met een regenjas van Tensen om de regenset compleet te maken, en je puber gaat zonder morren in regenkleding de deur uit!

Jeroen Feitsma
Jeroen Feitsma

Jeroen is al jarenlang actief in de Fashion E-Commerce. Als manager van o.a. Thebagstore.nl en Regenjas.nl is het “mode “ wat bij Jeroen door de aderen stroomt. Naast zijn passie voor mode is hij erg actief op zijn eigen linkedin profiel. Hier is hij vooral geïnteresseerd in hoe andere bedrijven uit de mode branche de zaken aanpakken of innoveren. Zijn Linkedin account gebruikt hij daarnaast ook om Thebagstore.nl & Regenjas.nl bij ondernemers en zelfstandigen onder de aandacht te brengen. Naast zijn werk is Jeroen geïnteresseerd in sport en koken. Voetbal en Formule 1 kijkt hij graag op tv en zelf gaat hij naar de sportschool en speelt volleybal. Op de pagina trendwatcher zie je mijn andere collega’s welke actief zijn als redacteur op ons platform.

Artikelen: 13