Vijf keer regenlooks van beroemdheden 

Natte, pluizige haren, een outfit die nergens meer op lijkt en een paraplu die altijd lijkt te besluiten om binnenstebuiten te klappen: zo gaat het meestal op een regenachtige dag. Maar wie zelfs op regenachtige dagen de show stelen zijn beroemdheden. Van modieuze trenchcoats tot paraplu’s die meer op kunstwerken lijkten, ze weten precies hoe ze in stijl de regen trotseren. Laten we eens een kijkje nemen in de glamoureuze wereld van regenlooks van beroemdheden. 

Audrey Hepburn en haar tijdloze stijl

Neem bijvoorbeeld de iconische stijl van Audrey Hepburn, die met haar tijdloze trenchcoat, perfect gestrikte sjaal en altijd aanwezige zonnebril de regen trotseerde als geen ander. Deze Hollywoodlegende wist hoe ze haar klassieke uitstraling kon behouden, zelfs als de regendruppels vielen. Kies ook voor een getailleerde trenchcoat in een neutrale kleur en je hebt de perfecte outfit voor als de regen weer eens uit de lucht valt. 

Rihanna’s regenachtige flair

Een andere beroemdheid die de regen met stijl weet te omarmen is niemand minder dan Rihanna. Deze popicoon weet hoe ze functionaliteit en mode moet combineren, zelfs als het weer niet meezit. Denk aan haar keuze voor een oversized regenjas met felle kleuren en gedurfde prints. Rihanna bewijst dat een regenbui geen reden is om je op een druilerige dag te verschuilen. 

David Beckham’s regenbestendige stijl

Ook beroemde heren hebben hun eigen manieren om met regen om te gaan. Neem bijvoorbeeld David Beckham, een stijlicoon dat altijd weet hoe hij er goed uit moet zien, zelfs wanneer de regen met bakken uit de lucht komt. Beckham kiest vaak voor een combinatie van een stijlvolle regenjas en een klassieke hoed, waardoor hij er zowel modieus als praktisch uitziet. 

Prince Harry’s regenlaarzen 

Wanneer de straten veranderen in kleine waterpoelen, komen bij de echte mannen de iconische regenlaarzen tevoorschijn. Prince Harry, een ware stijlicoon, laat zien hoe je regenlaarzen kunt dragen om je outfit te beschermen en tegelijkertijd een modieuze statement te maken. Met zijn keuze voor regenlaarzen in opvallende kleuren of klassieke tinten, bewijst hij dat je voeten droog en trendy kunnen blijven, ongeacht het weer. 

Emma Watson en haar stijlvolle regenlook

Van het betoverende Hogwarts naar de straten van de echte wereld, Emma Watson toont niet alleen magie op het scherm, maar ook in haar regenachtige stijl. De actrice en activist laat zien hoe je zelfs op een regenachtige dag er moeiteloos chic uit kunt zien. Ze omarmt vaak een minimalistische aanpak met een moderne twist. Denk aan een eenvoudige regenjas gecombineerd met hippe regenlaarzen en een duurzame tas.

Turn de regen om in glamour 

Of je nu de voorkeur geeft aan een tijdloze trenchcoat, een sportieve look of gewoon een opvallende paraplu, beroemdheden hebben bewezen dat je kunt schitteren, zelfs als de lucht grijs is. Dus de volgende keer dat de regen valt, laat je inspireren door de regenlooks van deze beroemde stijliconen en maak van een druilerige dag toch iets speciaals. 

Stefan Veldman
Stefan Veldman

Stefan is sinds zijn 24e ondernemer in de e-commerce en marketing. Sportbh.nl, Thebagstore.nl en Regenjas.nl zijn webshops welke hij met zijn team dagelijks draaiende houdt.Naast zijn werk heeft hij een super lieve vrouw en een prachtig gezin. In het gezin staan ballet, atletiek en voetbal wekelijks op de agenda. Zelf is Stefan al vanaf zijn 17e actief als voetbaltrainer. Naast alle drukte is hij vaak te vinden op Ameland, www.persbureauameland.nl wordt ook door zijn bedrijf dagelijks up to date gehouden. Stefan vindt het leuk om te bloggen over de nieuwste fashion en heeft door zijn lange inkoop ervaring een goed beeld van wat er in de branche speelt.

Artikelen: 17